Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro 150cm 4000K 6600lm | (5x2.5mm2) - Vervangt 2x58W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro 150cm 4000K 6600lm | (5x2.5mm2) - Vervangt 2x58W

Beschrijving Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro 150cm 4000K 6600lm | (5x2.5mm2) - Vervangt 2x58W

Bespaar 50% op je energiekosten

Dit Noxion waterdichte LED armatuur Pro van 150cm verbruikt slechts 58 Watt en heeft geen losse onderdelen die extra stroom verbruiken. Het is de LED vervanger van een conventioneel TL-armatuur met een vermogen van 2x58 Watt en een extern voorschakelapparaat van 10 Watt. Je energiekosten gaan dus met zo'n 50% omlaag.

Terugverdientijd van 2 jaar

De zojuist genoemde halvering van je energiekosten laat ook zien dat je al na twee jaar het aankoopbedrag van dit grijze Noxion opbouwarmatuur hebt terugverdiend. Nog meer goed nieuws is dat je vanaf dat moment dus alleen maar geld blijft besparen. Dit LED armatuur Pro van Noxion, het snelst groeiende lichtmerk van Europa, gaat zo'n 20 jaar mee. Tel uit je winst! 

70.000 branduren

Een conventionele TL buis heeft een gemiddelde levensduur van 20.000 uur. Dit duurzame Noxion Waterdichte LED armatuur Pro gaat tot wel 70.000 uur mee. Bij een gemiddeld gebruik (ongeveer 60 uur per week) heb je ruim 20 jaar plezier van dit Noxion product! Dat wil dus ook zeggen dat je 20 jaar geen kosten hoeft te maken voor vervanging en onderhoud. 

Behoud van lichtkwaliteit

Bij normale TL buizen komt het vaak voor dat de lichtopbrengst na ongeveer 10.000 branduren begint af te nemen. Bij deze Noxion waterdichte LED armaturen blijft de lichtopbrengst de gehele levensduur gewaarborgd omdat er aan de gestelde Europese richtlijnen wordt voldaan. Verder bezit dit Noxion product een brede lichtbundel.

Koel wit - 4000K

Twijfel je over het kiezen van de juiste kleurtemperatuur voor een armatuur? Dan geeft Budgetlight je het advies om voor koel wit (4000 Kelvin) te gaan. Dit is niet alleen onze meest verkochte lichtkleur, maar koel wit licht is ook perfect geschikt voor algemene ruimtes zoals hallen, kantines, kantoren, gangen en magazijnen. Bovendien zorgt koel wit licht ervoor dat mensen productiever en alerter zijn tijdens hun werk. Ook heeft 4000 Kelvin een neutrale uitstraling zonder dat het kil is. Dat maakt het niet verstorend voor het dag-nachtritme van onze hersenen.

Volledig stof- en waterdicht (IP66)

Dit innovatieve LED armatuur van Noxion is uitgerust met een IP66 waarde. Deze waarde laat zien dat het uitstekend tegen stof en water kan. Het armatuur is dus ook perfect geschikt voor buitengebruik.

Razendsnel geïnstalleerd

Het installeren van dit Noxion Pro armatuur is erg gemakkelijk. Je verwijdert simpelweg je oude TL-armatuur van je plafond of muur en plaatst op dezelfde plek het nieuwe Noxion LED armatuur. Vanwege de reeds geïntegreerde driver hoef je geen rekening meer te houden met ingewikkelde installaties of extra bedrading. Met dit Noxion armatuur is het ook mogelijk om meerdere armaturen aan elkaar te koppelen dankzij de slimme en eenvoudige doorvoerbedrading

Geen onderhoudskosten meer

Een TL-armatuur is duur in onderhoud omdat TL-buizen gemiddegeld zo'n 7x minder lang meegaan dan LED armaturen. Dit LED opbouwarmatuur is geheel onderhoudsvrij, dus er hoeft zeker 20 jaar lang geen monteur langs te komen. Dat scheelt weer in een aantal kosten.

Flikkervrij

In dit Noxion armatuur zijn geen knipperingen in het lichtbeeld zichtbaar. Er zijn mensend die daar gevoelig voor kunnen zijn en vanwege de flikkering van TL-verlichting last krijgen van hoofdpijn, vermoeidheid of slaapgebrek. Een TL-buis knippert 50x per seconde en je hersenen registeren dat. Dit Noxion LED armatuur knippert helemaal niet en dat is bevorderlijk voor het welzijn en de productiviteit van werknemers.

5 jaar all-in garantie

Bij de aanschaf van dit Noxion Waterdichte LED armatuur Pro krijg je van ons 5 jaar all-in garantie. Heb je een vraag of opmerking over het gebruik van dit Noxion product? Of kunnen we je ergens anders mee helpen?

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.