Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro 150cm 6500K 3600lm | DALI - (5x2.5mm2) - Vervangt 1x58W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro 150cm 6500K 3600lm | DALI - (5x2.5mm2) - Vervangt 1x58W

Beschrijving Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro 150cm 6500K 3600lm | DALI - (5x2.5mm2) - Vervangt 1x58W

Volledig stof- en waterdicht! 

Het Noxion Waterdichte LED TL Armatuur Pro 150cm is speciaal geproduceerd voor vochtige en stoffige ruimtes. Het is de vervanger van traditionele TL-armaturen van 1x58 Watt. Dit grijze armatuur heeft een IP-66 waarde. Daarmee wordt bedoeld dat het helemaal stof- en waterdicht is. Verder is de behuizing van het armatuur van polycarbonaat. Zijn robuuste uiterlijk maakt dit Noxion TL Armatuur uitermate geschikt voor onder andere stallen met een hoge concentratie ammoniak of ondergrondse parkeergarages. Indien gewenst kan het armatuur ook in de buitenlucht worden opgehangen!

Goed voor je portemonnee!

Overstappen op LED verlichting biedt de nodige voordelen! Met de aanschaf van dit Noxion LED TL Armatuur Pro bespaar je al snel 50% aan energiekosten. Snel verdiend toch? Het armatuur brandt tot wel 70.000 branduren en bezit het energielabel A++. Dat is het op één na zuinigste energielabel in de wereld. Verder heb je geen last van onderhouds- en vervangingskosten, waardoor je verzekerd bent van een korte terugverdientijd.

6500 Kelvin: daglicht

Dit armatuur heeft een kleurtemperatuur van 6500K. Dit wordt uitgedrukt in ‘Kelvin’. 6500K is qua kleur gelijk aan natuurlijk daglicht. Deze kleurtemperatuur wordt vaak gebruikt in onder andere operatiekamers, drukkerijen of in tandartspraktijken.

DALI 

Dit armatuur is DALI dimbaar. Met dit systeem worden VSA’s en LED drivers op digitale wijze aangestuurd. Met een automatische dimregeling en een lichtmeter die je zelf kunt instellen wordt de verlichting in een ruimte voortdurend gemeten. Bij voldoende zonlicht wordt het armatuur gedimd tot maximaal 5% van het vermogen. In dat geval is het armatuur twintig keer zuiniger qua verbruik! In ruimtes die weinig worden gebruikt kan het armatuur gedimd worden op basis van aanwezigheid.

Doorvoerbedrading

Het installeren van dit armatuur is een fluitje van een cent. Omdat het is uitgerust met doorvoer bedrading kun je het armatuur aan gelijknamige exemplaren koppelen. Dit is vooral handig wanneer je een langere ‘lichtlijn’ wil ophangen. Het enige dat je hoeft te doen is het eerste armatuur aansluiten op de netstroom met een euro stekker. Met een snoer en een adereindhuls koppel je vervolgens de armaturen aan elkaar. Ieder armatuur heeft overigens een interne driver.

5 jaar garantie

Op het Noxion Waterdichte LED TL Armatuur Pro krijg je van Budgetlight een all-in garantie van 5 jaar. Wil je voor dit product een offerte aanvragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.