Vorige

Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro IP66 |

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro IP66 |

Het Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro IP66 kan perfect gebruikt worden in vochtige ruimtes maar is ook ideaal voor buitengebruik. Dit komt door het feit dat deze Noxion LED TL armaturen berust zijn met een IP waarde van IP66, wat betekent dat ze een volledige bescherming hebben tegen water en stof. Daarnaast bevatten de armaturen een IK waarde van IK08, waardoor ze goed beschermd zijn tegen impact.

Koel wit en daglicht

Verder kun je kiezen tussen Noxion Waterdichte LED armaturen met een koel-witte kleurtemperatuur (4000K), dat in de ruimtes waar het geplaatst wordt productiviteit kan verhogen en een daglicht witte kleurtemperatuur (6500K). Deze is uitermate geschikt voor operatiekamers waar zo helder mogelijk licht nodig is.

Voordelen van LED verlichting

De Noxion Waterdichte LED TL armaturen zijn geïntegreerd met LED technologie. Dit betekent dat ze veel efficiënter omgaan met energie, vergeleken met hun conventionele tegenhangers. Zo kun je door conventionele TL armaturen te vervangen met deze Noxion LED armaturen je energieverbruik halveren! Daarnaast is het Noxion LED armatuur onderhoudsvrij, door de hoge IP en IK waarde en natuurlijk de lange levensduur van gemiddeld 70.000 branduren.

Hoge lichtopbrengst

Deze Noxion Pro waterdichte LED TL armaturen hebben een zeer hoge Lumen waarde (2550 - 8250lm), wat betekent dat hun lichtopbrengst zeer geschikt is voor ruimtes met hogere plafonds. Met deze armaturen weet je zeker dat de ruimte goed wordt verlicht.

Philips Xitanium LED driver

Vanwege de samenwerking van Noxion met A-merk Philips, is het Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro voorzien van een Philips Xitanium LED driver. De hoogwaardige kwaliteit van deze driver heeft veel voordelen. Zo maakt de Xitanium driver een powerfactor van >0.90 mogelijk. Door het lage energieverbruik van de driver, bezuinig je weer energie!

5 jaar all-in garantie

Op het Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Pro biedt Budgetlight een garantie van 5 jaar. Heb je interesse in een offerte voor grotere hoeveelheden van de Noxion waterdichte armaturen of wil je meer advies? Neem gerust contact met ons op; wij helpen je graag!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen