Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Standaard 120cm 6500K 3900lm | Vervangt 2x36W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Standaard 120cm 6500K 3900lm | Vervangt 2x36W

Beschrijving Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Standaard 120cm 6500K 3900lm | Vervangt 2x36W

Vocht- en stofbestendig! 

Dit grijze Noxion Waterdichte LED TL Armatuur Standaard 120cm (36 Watt) is uitermate geschikt voor het verlichten van vochtige ruimtes en voor buitengebruik. Dat komt onder andere door zijn hoge IP waarde (IP65). Dit maakt dat het armatuur erg goed bestand is tegen water en stof. Tevens heeft het een uitstekende IK waarde (IK08). Dat wil zeggen dat het armatuur ook prima tegen een stootje kan.

Vervang en bespaar! 

50% aan energie besparen? Dat kan met dit Noxion Waterdichte LED TL Armatuur! Het is de perfecte vervanger voor bestaande TL-D (waterdichte) armaturen van 2x36 Watt. Daarnaast zijn onderhoudskosten verleden tijd, waardoor je verzekerd bent van een korte terugverdientijd en een zeer lage total cost of ownership. Ook belangrijk om te vermelden; dit Noxion armatuur heeft een levensduur van 50.000 branduren, waar je flink wat jaren van profiteert. Dit sterke en betrouwbare Noxion product is absoluut goed voor je portemonnee! 

Brede lichtbundel

Dit TL armatuur is geproduceerd met een interne driver, een plastic / polycarbonaat behuizing en een semi transparante afscherming voor hoge lichtdoorlating. In combinatie met een evenredige verdeling van de lichtbundel (120°) kan een ruimte worden voorzien van een comfortabel en symmetrisch lichtbeeld. De kleurtemperatuur van dit armatuur is 6500K, wat hetzelfde is als daglicht. Ook qua lichtopbrengst (3900 Lumen) zit je goed! 

Toepassingsgebieden

Een Noxion Waterdichte LED TL Armatuur Standaard hangt met name in parkeergarages, magazijnen, sporthallen en wasstraten. Dat geeft opnieuw aan dat het armatuur uitstekend past in een omgeving waar het geregeld vies of nat kan worden. Ook kan dit armatuur op grotere hoogte geplaatst worden. De RVS klemmen en montagebeugels zorgen ervoor dat het armatuur stevig op zijn plaats blijft hangen. 

5 jaar garantie!

Bij Budgetlight vinden we service enorm belangrijk. Om die reden krijg je bij de aanschaf van dit product 5 jaar all-in garantie. Heb je interesse in grotere aantallen? Dan is het altijd mogelijk om een offerte aan te vragen. En uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.