Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Standaard 150cm 4000K 6340lm | Vervangt 2x58W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Standaard 150cm 4000K 6340lm | Vervangt 2x58W

Beschrijving Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Standaard 150cm 4000K 6340lm | Vervangt 2x58W

Vocht- en stofbestendig! 

De grijze Noxion Waterdichte LED TL Armatuur Standaard 150cm (55 Watt) is uitermate geschikt voor het verlichten van vochtige ruimtes en om buiten te gebruiken. Dat heeft enerzijds te maken met zijn hoge IP waarde (IP65). Hierdoor is het armatuur erg goed bestand is tegen water en stof. Daarnaast heeft het een uitstekende IK waarde (IK08). Dat wil zeggen dat het armatuur ook prima tegen een stootje kan.

Vervang en bespaar! 

Zo’n 50% aan energie besparen? Dat kan met dit Noxion Waterdichte LED TL Armatuur! Het is een uitstekende vervanger voor bestaande TL-D (waterdichte) armaturen van 2x58 Watt. Daarnaast zijn onderhoudskosten niet meer van toepassing, waardoor je ook verzekerd bent van een korte terugverdientijd en een zeer lage total cost of ownership. Ook belangrijk; dit Noxion armatuur heeft een levensduur van 50.000 branduren, waar je om en nabij de 12 jaar plezier van hebt. Dit stevige en betrouwbare Noxion product is dus zonder meer goed voor je portemonnee! 

Brede lichtbundel

Dit TL armatuur is geproduceerd met een interne driver, een plastic / polycarbonaat behuizing en een semi transparante afscherming voor hoge lichtdoorlating. In combinatie met een perfecte verdeling van de lichtbundel (120°) kan een ruimte worden voorzien van een comfortabel en symmetrisch lichtbeeld. De kleurtemperatuur van dit armatuur is 4000K, wat een koel wit licht geeft. Dit wordt het meest gekozen door onze klanten. Ook qua lichtopbrengst (6340 Lumen) zit je goed met dit armatuur! 

Toepassingsgebieden

Je ziet een Noxion Waterdichte LED TL Armatuur Standaard vooral terug in parkeergarages, magazijnen, sporthallen en wasstraten. Dat geeft eens te meer aan dat het armatuur uitstekend past in een omgeving waar het zo nu en dan vies of nat kan worden. Ook is dit armatuur geschikt om op wat grotere hoogte te plaatsen. De RVS klemmen en montagebeugels zorgen ervoor dat het armatuur stevig op zijn plaats blijft hangen. 

5 jaar garantie!

Bij Budgetlight vinden we service erg belangrijk. Om die reden krijg je bij de aanschaf van dit product 5 jaar all-in garantie. Heb je interesse in grotere aantallen? Dan is het altijd mogelijk om een offerte aan te vragen. En uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.