• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €75,- (ex. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Op rekening betalen
  • Vandaag besteld
    morgen
    in huis

Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Standaard IP65

Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Standaard IP65
Wattage
Kleurcode

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Wattage
Kleurcode
 24,62  19,99 excl. BTW incl. BTW
+  0,36 Verwijderingsbijdrage
i
Onder de € 120,00 incl. BTW betaal je € 5,95 voor de verzending. Onder de € 100,00 excl. BTW betaal je € 4,95 voor de verzending.
Verzending: vandaag
Please wait, adding to cart...
 30,67  24,99 excl. BTW incl. BTW
+  0,36 Verwijderingsbijdrage
i
Onder de € 120,00 incl. BTW betaal je € 5,95 voor de verzending. Onder de € 100,00 excl. BTW betaal je € 4,95 voor de verzending.
Verzending: vandaag
Please wait, adding to cart...

Beschrijving Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Standaard IP65

De Noxion Waterdichte LED TL Armatuur Standaard IP65 serie kan perfect gebruikt worden in vochtige ruimtes en is ook ideaal voor buitengebruik. Omdat deze Noxion LED TL armaturen een IP waarde van IP65 bevatten, zijn ze erg goed beschermd tegen water en stof. Daarnaast bevatten de armaturen een IK waarde van IK08, waardoor ze heel goed tegen een stootje kunnen.

Je kunt bij deze serie kiezen voor Noxion Waterdichte LED armaturen met een koel-witte kleurtemperatuur (4000K). Deze worden vaak geplaatst in ruimtes waar de hele dag geconcentreerd wordt gewerkt, zoals op kantoor of op school. Anderzijds bieden wij een daglicht witte kleurtemperatuur (6500K) aan. Dit is vooral geschikt voor ruimtes waar zo helder mogelijk licht nodig is, zoals een museum, een labaratorium of een operatiekamer.

Voordelen van LED verlichting

De standaard Noxion Waterdichte LED TL armaturen zijn geïntegreerd met LED technologie. Dit betekent dat ze veel efficiënter omgaan met energie, vergeleken met hun conventionele tegenhangers. Bij de overstap naar LED kun je al gauw 50% op je energiekosten besparen! Daarnaast is het Noxion LED armatuur onderhoudsvrij en heeft het gemiddeld 50.000 branduren.

Hoge lichtopbrengst

De Noxion Standaard waterdichte LED TL armaturen hebben een zeer hoge Lumen waarde (2400 - 6340lm). Dat betekent dat hun lichtopbrengst uitermate geschikt is voor ruimtes met hogere plafonds. Met deze armaturen weet je zeker dat de hele ruimte goed wordt verlicht.

Philips Xitanium LED driver

Vanwege de samenwerking van Noxion met A-merk Philips, is deze serie armaturen voorzien van een Philips Xitanium LED driver. De hoogwaardige kwaliteit van deze driver heeft veel voordelen. Zo maakt de Xitanium driver een powerfactor van >0.90 mogelijk. En door het lage energieverbruik van de driver bespaar je de nodige energie!

5 jaar garantie!

Op het Noxion Waterdichte LED TL Armatuur Standaard biedt Budgetlight een all-in garantie van liefst 5 jaar. Wil je voor deze producten een offerte aanvragen of wil je simpelweg meer advies? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn je graag van dienst!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Phone 0543-534822

Wij antwoorden z.s.m.