Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Ontvang het meest scherpe voorstel van onze lichtexperts! 

Bij Budgetlight ben je op het juiste adres voor verlichting van diverse internationale topmerken, zoals Philips, Osram en Ledvance. Ons assortiment bestaat uit meer dan 10.000 producten, waardoor je altijd zult slagen! Wil je jouw pand(en) voorzien van een duurzame upgrade naar LED of ben je als installateur op zoek naar de goedkoopste verlichtingsproducten voor al jouw klussen en projecten? Vraag dan vrijblijvend jouw offerte aan en wij gaan zo spoedig mogelijk aan de slag met een passend voorstel op maat met absolute budgetprijzen! 


In slechts een paar minuten geregeld...

Stel jouw offerte op

Heb je één of meerdere producten gezien waar je een offertevoorstel voor wil ontvangen? Deze voeg je simpel en snel toe aan jouw offerte-overzicht. Klik op 'Vraag offerte aan' op een productpagina en maak indien gewenst een offertelijst met meerdere items. Jij bepaalt!

Wat is jouw situatie?

Laat ons weten voor welke ruimte(s) je nieuwe verlichting nodig hebt en wat voor type lampen/armaturen je wil plaatsen. Wij denken graag met je mee en geven je passend advies op maat, in combinatie met het aanbevelen van de meest geschikte LED producten.

Let's go!

Heb je alle producten geselecteerd waar je een offerte voor wil aanvragen? En is alles duidelijk wat betreft het plaatsen van de verlichting? Dan zijn we gereed en kan jouw offerte-aanvraag worden vezonden. Wij gaan aan de slag met het maken van een zo scherp mogelijk voorstel!


Hulp nodig bij jouw lichtproject of met de switch naar LED? Laat in het formulier hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.Vertel je ons liever persoonlijk over jouw lichtproject?

Dat kan uiteraard ook altijd! Je kunt ons op maandag tussen 08:30 en 17:30 en van dinsdag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 bereiken op: 0543 - 534822. We zijn je graag van dienst!