Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen


Osram vintage 1906 LED lampen

Dezelfde klassieke uitstraling van retro verlichting met de voordelen van LED? Dat is nu mogelijk met de vintage LED serie van Osram!

De Vintage LED lampen zijn verkrijgbaar in verschillende vertrouwde vormen en maten en leveren een energiebesparing op van maar liefst 80% en gaan tot wel 10x langer mee dan ouderwetse gloeilampen!

Er is de keus uit dimbare en niet-dimbare varianten van deze LED lampen. Geniet van verlichting met uitstraling maar met alle voordelen van LED!Lust voor het oog, aan of uit!

De LED vintage lampen zijn ontworpen om gezien te worden. De LED gloeidraad geeft licht en kleur net zo als de oude vertrouwde gloeilamp. Hierdoor is het de perfecte combinatie van de retro look met de moderne technologie.

En niet alleen als ze aan zijn ze mooi, ook uit zijn ze een lust voor het oog. Door het doorzichtige glas en de retro LED gloeidraad van de vintage LED lampen passen ze perfect in elk huis.Osram 1906 Vintage LED Lampen

Populaire producten


Philips Sceneswitch

1 Lamp. Jouw schakelaar. 3 Lichtstanden.

Bepaal zelf je sfeer met slechts 1 lamp en je bestaande schakelaar. Kies 1 van de 3 lichtinstellingen zonder dat je daarvoor een dimmer nodig hebt! Er is dus geen installatiewerk nodig!

Sceneswitch Lampen >


Philips Dimtone

Lichtkleur Dimmen

Met Dimtone kun je door je lamp te dimmen de kleur veranderen. Dit wil zeggen dat hoe meer je dimt hoe warmer de kleurtemperatuur wordt. Het is mogelijk om de Dimtone te dimmen tussen een kleurtemperatuur van 2200 kelvin tot 2700 kelvin.

DimTone Lampen >


Philips Expertcolor

Perfecte kleurweergave

Philips ExpertColor lampen zijn hoogwaardige retrofit vervangers van de GU10 halogeenlamp met een zeer hoge kleurechtheid. De kleurweergave wordt uitgedrukt met de Color Rendering Index (CRI). De ExpertColor lampen scoren 97 op een schaal van 100. Daardoor creëren ze nagenoeg perfecte en levensechte kleuren, zoals halogeen dat ook kan.

Expertcolor Lampen >