Vorige

Osram Dulux D 2P

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Osram Dulux D 2P

Osram Dulux D 2P spaarlampen zijn uitgerust met een G24d fitting. Daarnaast geven ze een fel licht en branden ze tot wel 10.000 uur. Als deze spaarlamp elke dag gemiddeld zo'n acht uur zou branden, dan heb je er ruim 3,5 jaar plezier van!

2-pins spaarlampen zijn geschikt voor armaturen met een conventioneel- of elektrisch voorschakelapparaat (VSA). Met de filter in het menu aan de linkerkant van je beeldscherm kan je eenvoudig het juiste product selecteren waar je naar op zoek bent. Zo kan je filteren op wattage of lichtkleur om makkelijk het juiste product te vinden. Zorg dat deze overeenkomen met je huidige lamp om hetzelfde lichteffect te behouden.

De Osram Dulux D 2P kenmerkt zich ook vanwege zijn ruime keuze qua kleurtemperatuur. Zo kun je kiezen uit een warmwitte variant (2700 Kelvin), maar ook voor een kleur die gelijk staat aan daglicht (6500 Kelvin). Bedenk eerst goed in welke ruimte de spaarlamp komt te hangen. Een huiskamer van een koud wit licht of daglicht voorzien is geen match. In de garage zou dit bijvoorbeeld weer wel kunnen.

Kenmerken:

  • Levensduur van 10.000 uur = ruim 3,5 jaar! 
  • Kleuren worden op natuurlijke wijze weergegeven door de 80-89Ra kleurweergave
  • Energielabel A of B
  • LET OP: deze spaarlampen zijn niet dimbaar
  • Verkrijgbaar in vier verschillende kleurtemperaturen (2700K, 3000K, 4000K, 6500K)
Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen