Waarom Budgetlight.nl

Osram lampen

Bij Budgetlight vindt u een ruim assortiment Osram lampen. Van gloeilamp tot TL-buis en van LED lamp tot halogeenlamp, bij Budgetlight vindt u de gewenste lichtbron voor gegarandeerd de laagste prijs.

Osram lampen bij Budgetlight

Bij Budgetlight vindt u verschillende soorten lichtbronnen van Osram. Osram lampen bieden de basis voor veiligheid, comfort en een prachtig zicht. Al meer dan 100 jaar is Osram enthousiast over intelligent licht. Met licht wil Osram de kwaliteit van het leven verbeteren. Bij Budgetlight bieden wij een ruim assortiment Osram lampen en toebehoren. En dat voor gegarandeerd de laagste prijs. Daarnaast maken wij gebruik van staffelprijzen. De staffelprijzen passen wij toe op alle producten, met uitzondering van de starters. Hoe meer u bestelt van een bepaalde lichtbron, hoe minder u per product betaalt.

Osram verlichting

Bij Budgetlight vindt u verschillende soorten en maten Osram lichtbronnen en toebehoren. Deze lampen, voorschakelapparaten en starters vindt u bij ons voor gegarandeerd de laagste prijs.

Kleurtemperatuur

Elke lamp heeft een kleurtemperatuur. De kleurtemperatuur geeft aan welk licht de lamp geeft. De kleurtemperatuur wordt uitgedrukt in Kelvin. Een lage Kelvinwaarde (2700K) geeft warm wit licht en zorgt voor een gezellige, knusse sfeer. Een hogere Kelvin waarde (4000K) geeft koel wit licht en zorgt juist voor een energieke sfeer.

Osram TL-Buizen

Waar u tijdens het aanschaffen en/of vervangen van een Osram TL-buis rekening mee moet houden is dat u altijd hetzelfde wattage als de oude lamp nodig heeft. Het wattage van een TL-buis bepaalt over het algemeen de lengte van de buis. Een lamp van een ander wattage dan de oude lamp zal dus niet in het armatuur passen.

Wij staan voor u klaar
Twijfelt u over welke lamp de juiste is? Of heeft u andere vragen of opmerkingen? Wij bij Budgetlight staan graag voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0543-534822 of via mailadres info@budgetlight.nl.