Menu
Categorieën
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Osram Lumilux T5 HO ES

 7,20  5,81 excl. BTW incl. BTW
+  0,14 Recyclingbijdrage
i
Onder de € 25,00 incl. BTW betaal je € 6,95 voor de verzending.

Onder de € 121,00 incl. BTW betaal je € 4,95 voor de verzending.
Onder de € 20,66 excl. BTW betaal je € 5,79 voor de verzending.

Onder de € 100,00 excl. BTW betaal je € 4,09 voor de verzending.
Direct leverbaar
Uitleg ?

Beschrijving Osram Lumilux T5 HO ES

TL verlichting van de Lumilux serie kenmerkt zich onder andere door milieuvriendelijkheid en een lange levensduur. De Osram Lumilux TL buizen in deze groep staan echter ook bekend om hun energie besparende kwaliteiten en hoge lichtopbrengst. De Osram Lumilux HO ES met een T5 formaat hebben een relatief laag energieverbruik voor de zeer hoge lichtopbrengst die de buis kan realiseren. Zo kunnen deze Osram TL buizen een Lumen hoeveelheid van wel 6150 Lumen bereiken! Dit is uitermate geschikt voor gebieden met hoge plafonds. Je kunt de Osram Lumilux plaatsen in industriële omgevingen, maar ook in tunnels, onderdoorgangen en kantoren. Verder gaan de Osram Lumilux TL buizen gemiddeld 24.000 uur mee. Je bent zo verzekerd van een lange levensduur.

Variatie
De Osram Lumilux HO ES TL buizen zijn verkrijgbaar in twee maten: 115cm en 145cm. Verder is er keuze tussen verschillende lichtkleuren. Zo kun je kiezen voor een Lumilux HO ES TL buis met een warm-witte kleurtemperatuur (3000K), wat zeer geschikt is voor winkelomgevingen. Daarnaast is er ook een Lumilux HO ES TL buis met een koel-witte kleurtemperatuur (4000K), wat alertheid en productiviteit verhoogt in kantooromgevingen. Als laatste kun je kiezen voor een Lumilux buis met een daglicht-witte kleurtemperatuur (6500K), wat optimaal helder wit licht biedt aan omgevingen waar het noodzakelijk is zoals operatiekamers.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.