Vorige

Osram Lumilux T8

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Osram Lumilux T8

De Osram Lumilux T8 is een T8 TL buis van hoogstaande kwaliteit. TL verlichting wordt gekenmerkt door een lange levensduur, veel licht en een grote variatie aan kleurtemperaturen. Deze T8 TL Buis van Osram is dan ook geen uitzondering. Zo kan deze Osram TL buis tot wel uur meegaan. Daarnaast is deze TL buis geproduceerd door Osram waardoor je verzekerd bent van kwaliteit!

TL buizen werken in combinatie met een voorschakelapparaat. Er zijn echter verschillende soorten VSA’s. Zo werken sommige buizen met een conventioneel voorschakelapparaat (EM), waarbij een starter nodig is. Andere buizen werken met een elektronisch voorschakelapparaat (HF) waar er geen starter bij nodig is om te werken. Het is dus altijd belangrijk goed te kijken met welk voorschakelapparaat de TL buis werkt.

Deze Osram T8 Buis heeft een lengte van mm en komt met een G13 fitting. Bij de bestelling van meerdere hoeveelheden van deze T8 TL Buis passen er stuks in een doos. Budgetlight biedt voor de Osram Lumilux T8 een garantie van .

Wat krijg je met de Osram TL Buis?

  • Een lichtkleur van
  • Lichtopbrengst: (Lumen)
  • Wattage: W

Geïnteresseerd in meerdere hoeveelheden van deze Osram T8 Buis? Neem contact op met Budgetlight voor een offerte. Je bent natuurlijk ook altijd welkom bij ons als je advies nodig hebt over TL verlichting!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen