Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Osram Lumilux T8 ES

Beschrijving Osram Lumilux T8 ES

TL verlichting van de Lumilux serie kenmerkt zich onder andere door milieuvriendelijkheid en een hoge lichtopbrengst. De Osram Lumilux TL buizen in deze groep staan echter ook bekend om hun energie besparende kwaliteiten. De Osram Lumilux ES TL buis met een T8 formaat maakt efficiënter gebruik van energie dan de standaard Osram Lumilux TL buizen. Hiermee kan je dezelfde lichtopbrengst realiseren met minder energie, wat ook zal resulteren in lagere energiekosten! Verder gaat de Osram Lumilux 20.000 uur mee, wat betekent dat je voor een lange tijd gebruik kan maken van deze T8 TL buizen!

Variatie
De Osram Lumilux ES TL buizen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van 59cm, tot 120cm en zelfs 150cm lang. Verder is er keuze tussen verschillende lichtkleuren. Zo kun je kiezen voor een Lumilux ES TL buis met een warm-witte kleurtemperatuur (3000K), wat zeer geschikt is voor winkelomgevingen. Daarnaast is er ook een Lumilux ES TL buis met een koel-witte kleurtemperatuur (4000K), wat alertheid en productiviteit verhoogt in kantooromgevingen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.