Vorige

Osram Lumilux T8 XT

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Osram Lumilux T8 XT

Osram Lumilux T8 XT TL buizen onderscheiden zich van andere TL buizen in drie aspecten: milieuvriendelijkheid, een lange levensduur en een laag energieverbruik. Dit wordt bereikt door de speciale technologie, geproduceerd door Osram die gassen als kwik maar in hele weinige aantallen hoeft te gebruiken om veel licht op te brengen. Het lage gebruik van deze gassen is natuurlijk bevorderlijk voor het milieu!

Lumilux XT
Standaard Lumilux TL buizen hebben al een relatief lange levensduur. De Lumilux XT TL buizen gaan echter een stap verder. Zo gaan de Osram Lumilux XT TL buizen gemiddeld 50.000 uur mee. Deze XT TL buizen gaan dus maarliefst 250% langer mee! Je hoeft hierdoor geen zorgen meer te maken over vervangingskosten.

Variatie in lengte
Bij de Osram Lumilux XT is er veel variatie in lengte. Zo zijn er zeer kleine TL buizen van 59cm tot aan zeer lange TL buizen van 150cm. Elk formaat heeft een corresponderend wattage, dus let altijd op bij het vervangen van je TL verlichting dat je niet afwijkt van wattage. Deze is namelijk verbonden aan de lengte van de Osram Lumilux XT T8 Buis.

Handige informatie
De Osram Lumilux XT T8 buis heeft een T8 formaat en komt met een G13 fitting. Verder zijn de Lumilux XT T8 TL buizen dimbaar in combinatie met een dimbaar voorschakelapparaat. Ben je geïnteresseerd in meerdere hoeveelheden van de Osram Lumilux XT T8 buis? Neem contact op met de klantenservice voor een offerte!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen