Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Please wait, adding to cart...

Osram Lumilux T8 XXT

0 results

Beschrijving Osram Lumilux T8 XXT

Osram Lumilux T8 XXT TL buizen onderscheiden zich van andere TL buizen in dat zij milieuvriendelijk zijn en weinig energie verbruiken maar staan vooral bekend om hun zeer lange levensduur. Door de speciale technologie, geproduceerd door Osram die gassen als kwik maar in hele weinige aantallen hoeft te gebruiken om veel licht op te brengen. Het lage gebruik van deze gassen is natuurlijk bevorderlijk voor het milieu!

Lumilux XXT
Standaard Lumilux TL buizen hebben al een relatief lange levensduur. De Lumilux XT TL buizen gaan met een levensduur van 50.000 uur veel langer mee. De Osram Lumilux XXT TL buis spant echter de kroon. Zo gaan de Osram Lumilux XXT TL buizen gemiddeld 90.000 uur mee. Deze XXT TL buizen gaan dus maarliefst 450% langer mee dan de standaard Lumilux TL buizen! Je hoeft hierdoor geen zorgen meer te maken over vervangingskosten.

Variatie in lengte
De Osram XXT TL buizen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Zo zijn er zeer kleine XXT TL buizen van 59cm tot aan zeer lange TL buizen van 150cm. Elk formaat heeft een corresponderend wattage, dus let altijd op bij het vervangen van je TL verlichting dat je niet afwijkt van wattage. Deze is namelijk verbonden aan de lengte van de Osram Lumilux XXT T8 Buis.

Handige informatie
De Osram Lumilux XXT T8 buis heeft een T8 formaat en komt met een G13 fitting. Verder zijn de Lumilux XXT T8 TL buizen dimbaar in combinatie met een dimbaar voorschakelapparaat. Ben je geïnteresseerd in meerdere hoeveelheden van de Osram Lumilux XXT T8 buis? Neem contact op met de klantenservice voor een offerte!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.