Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Beschrijving Osram Natura T8

Osram TL verlichting kan gebruikt worden voor een variatie aan verschillende toepassingen. De Osram Natura TL buizen zijn speciaal ontworpen om voedsel zo aantrekkelijk mogelijk af te beelden. Voedsel Waren zoals vlees, worst, brood en cake die belicht worden met een kleurtemperatuur van 3500K zien er aanzienlijk aantrekkelijker en vers uit, zonder dat het eventueel slechte producten maskeert. De Osram Natura TL buis past perfect in bakkerijen, slagers en vleesbewerking installaties.

Nuttige informatie over de Osram Natura
De Osram Natura TL buizen in deze groep hebben een levensduur van 20.000 uur. Daarnaast hebben ze energielabel A, wat aangeeft dat ze zuinig omgaan met energie. Verder is de Natura TL buis uitgerust met een T8 formaat en een G13 fitting. Bij eventuele vervanging van TL buizen is het niet handig om een T8 buis met een ander wattage aantal aan te schaffen. Het Watt aantal is namelijk verbonden aan de lengte van een TL buis. Een TL buis met een ander wattage zal dan ook niet passen in je huidige TL armatuur.

Ben je geïnteresseerd in meerdere hoeveelheden van de Osram Natura T8 buis? Neem contact op met de klantenservice voor een offerte!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 52 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.