• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Osram Parathom E27 Reflector

Beschrijving Osram Parathom E27 Reflector

De Osram Parathom Reflector lamp met E27 fitting is een energie-efficiënte en professionele vervanger voor conventionele halogeenlampen. Doordat de fitting kant van deze LED lamp reflecterend is, kan de lamp een geconcentreerde lichtbundel uitstralen. Deze reflector lampen van Osram zijn perfect voor gebruik in vitrines, etalages maar ook restaurants, musea en kunstgalerijen. De Osram Parathom Reflector lampen komen met de veelgebruikte E27 schroeffitting, ook dikke fitting genoemd, en kunnen makkelijk geïnstalleerd worden in vrijwel alle bestaande armaturen met E27 fitting.

Voordelen van LED verlichting
Zoals eerder aangegeven zijn deze Osram reflector lampen vervangers voor conventionele halogeenlampen. Door het gebruik van LED technologie gaan deze lampen met een levensduur van 15.000 uur significant langer mee dan conventionele verlichting. Daarnaast kun je ruim 90% energieverbruik besparen vergeleken met conventionele halogeenlampen. Al deze voordelen hebben echter geen negatief gevolg op het uitgestraalde licht. Met de Osram reflector lampen ben je namelijk verzekerd van hoogstaande lichtkwaliteit!

Dimbare opties
Veel van de Osram reflector lampen in deze groep zijn dimbaar. Dit geeft je grotere controle in het bepalen van de sfeer in de ruimte waar je ze plaatst. Het voordeel van deze dimbare opties is daarnaast dat ze 66% langer meegaan (25.000 uur) dan de niet-dimbare Osram LED lampen in de groep.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822