Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Osram Parathom E27 Reflector R80 9.6W 827 36D | Dimbaar - Vervangt 100W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Osram Parathom E27 Reflector R80 9.6W 827 36D | Dimbaar - Vervangt 100W

Beschrijving Osram Parathom E27 Reflector R80 9.6W 827 36D | Dimbaar - Vervangt 100W

Ruim 80% energie besparen? Kies voor LED

Reflector LED lampen staan garant voor veel voordelen. Vooral als het gaat om zuinigheid, levensduur, duurzaamheid en gebruiksgemak. Wat dat betreft, is dit product geen uitzondering op de regel. Kijk bijvoorbeeld maar naar de 25000 branduren. Of het zeer lage vermogen van 9.6 Watt, waardoor je ruim 80% aan energiekosten bespaart. Wanneer we de prestaties van dit LED product vergelijken met bijvoorbeeld het vervangende wattage van 100 of de gemiddeld 2000 branduren van conventionele gloeilampen, dan zie je meteen dat je er flink op vooruit gaat. 

Eenvoudig naar de juiste keuze

Binnen ons assortiment LED Reflector lampen valt er genoeg te kiezen. Qua fitting/lampvoet, kleurtemperatuur en gradenbundel. Om er zeker van te zijn dat je de perfecte LED reflector lamp binnen haalt, voorziet Budgetlight je graag van wat handige tips en info. Om te beginnen: wat voor fitting heeft je huidige verlichting en/of armatuur. Hetzelfde geldt voor de kleurtemperatuur. Mocht je over de lichtkleur twijfelen, kies dan 2700K als sfeerverlichting, 3000K voor algemene ruimtes (hal, gang etc.) en 4000K als je helder licht nodig hebt of iets wil accentueren, zoals een schilderij of kunstwerk. Verder mag de gradenbundel ook niet vergeten worden. Als accentverlichting is een smalle (tot 24 graden) of medium (tot 40 graden) stralingshoek geschikt. Als algemene verlichting een brede stralingshoek (60 tot 360 graden). Deze LED lamp heeft de volgende specs:

- Kleurtemperatuur: 2700K - Zeer Warm Wit

- Lampvoet: E27

- Gradenbundel: 36

Op zoek naar een andere LED reflector lamp/spot? Klik dan hier voor ons volledige assortiment en gebruik eventueel het zoekfilter aan de linkerzijde.

Wel of geen transformator nodig?

Enkele LED reflectorlampen werken op 12 Volt. Het gaat daarbij om de GU5.3, GU4 en G53 lampvoet. Om deze LED lampen te laten branden is er een transformator nodig. Heb je overigens al gedacht of de LED lamp wel/niet dimbaar moet zijn? Is dit product dimbaar: Dimbaar. Klik hier voor een overzicht van alle dimbare LED reflector lampen. LED reflector lampen worden onder meer toegepast in de horeca, musea, winkels, supermarkten, woonkamers, slaapkamers en showrooms.

 

 

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 5 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.