Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Osram Parathom GU10 PAR16

2 producten

Beschrijving Osram Parathom GU10 PAR16

De Parathom serie van Osram bestaat uit energie-efficiënte LED lampen met een kwaliteit licht dat geschikt is voor vele professionele toepassingen. De Osram Parathom GU10 LED spots zijn geen uitzondering op deze regel. Met dank aan de geïntegreerde LED technologie kunnen deze LED spots een energiebesparing tot wel 91% realiseren. Daarnaast hebben ze een gemiddelde levensduur van 15.000 uur. Hoewel de initiële aankoopprijs van deze LED spots hoger ligt dan hun conventionele tegenhanger, zal je door de hoge energiebesparingen en lange levensduur dit bedrag in een zeer korte tijd kunnen terugverdienen! De LED spots van Osram in deze groep zijn berust met verschillende kenmerken, waardoor ze zeer gevarieerd gebruikt kunnen worden.

Gradenbundel
De gradenbundel of stralingshoek geeft de hoek aan van de lichtbundel die een lamp uitstraalt. De GU10 LED spots in deze groep zijn verkrijgbaar met twee verschillende graden bundels. Spots met een gradenbundel van 36° stralen een gericht licht uit die goed werken als accentverlichting. Hiermee kun je bijvoorbeeld focus leggen op schilderijen en standbeelden. Daarnaast hebben we spots met een gradenbundel van 120°. Hierbij wordt licht zeer wijd verspreid en is het dan ook perfect als algemene verlichting voor kantoren en magazijnen.

Kleurtemperatuur
Lichtkleur kan een groot effect hebben op een omgeving en de mensen die er gebruik van maken. De GU10 spots zijn verkrijgbaar in een zeer warm witte lichtkleur (2700K), waarmee veel sfeer in een huiskamer gecreëerd kan worden. Daarnaast heb je een warm witte lichtkleur (3000K) die goed werkt voor retail omgevingen en een koel witte lichtkleur (4000K), wat een positief effect heeft op productiviteit in het kantoor maar ook als bureaulamp.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 1280 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...