Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Osram Parathom GU4 MR11 4.5W 827 36D | Vervanger voor 35

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Osram Parathom GU4 MR11 4.5W 827 36D | Vervanger voor 35

Beschrijving Osram Parathom GU4 MR11 4.5W 827 36D | Vervanger voor 35

Eenvoudig sfeer creëren in woningen en de horeca

Deze GU4 LED spot is een echte sfeerbrenger en dat kun je duidelijk aflezen aan de lichtopbrengst van de lichtbron: 345 Lumen. Niet voor niets is deze LED lichtbron de perfecte lichtoplossing voor accentverlichting. Dit heeft ook voor een groot deel te maken met de 36° stralingshoek van de GU4 LED. Deze gradenbundel kan namelijk eenvoudig en subtiel een accent leggen op kunstwerken en/of andere objecten. In dit geval met een 2700K - Zeer Warm Wit licht.

Duurzaam in gebruik en verbruik

Het voordeel van deze GU4 LED is het lagere energieverbruik van 4.5W. Je bespaart hiermee jarenlang fors op jouw energiekosten, want deze lichtbron gaat wel 25000 uur mee. Een stuk langer als de levensduur van een GU4 halogeenlamp; deze is gemiddeld 2000 branduren. Dat is nog eens duurzaam verlichten! En het enige wat je hoeft te doen, is jouw oude spot uit het armatuur te halen en deze LED erin te klikken. Kijk wel of de afmetingen van deze GU4 spot (38mm hoogte en 35mm diameter) overeenkomen met de voorganger.

Vergeet niet een transformator te gebruiken!

Een transformator heb je nodig indien het voltage van de lamp afwijkt van netstroom (230V). Dat is bij een GU4 altijd het geval; deze werken immers op 12V. Heb je nog geen trafo in huis, dan dien je deze los te bestellen. Heb je wel al een trafo, dan is het goed om te weten of deze ook geschikt is voor dimbare lampen. Een dimbare GU4 lamp kan immers enkel gedimd worden met een dergelijke transformator. Is deze GU4 LED dimbaar? Dimbaar!

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 6 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.