Vorige

Osram Parathom GU5.3 MR16

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Osram Parathom GU5.3 MR16

LED verlichting komt in verschillende soorten en maten. De Osram Parathom GU5.3 MR16 is de energie-efficiente vervanger van de conventionele GU5.3 halogeenspot. Deze GU5.3 LED spot van Osram heeft een gemiddelde levensduur van uur. Dit betekent dat je een lange tijd kunt genieten van het licht dat geproduceerd wordt! Daarnaast verbruikt de Osram LED spot met GU5.3 fitting ook veel minder dan zijn conventionele tegenhanger. Waar de halogene versie maarliefst W verbruikt, hoeft deze Osram GU5.3 maar W te gebruiken om dezelfde lichtintensiteit te verkrijgen. Dit zal je dan ook zeker merken in je energiekosten.

Deze Osram LED lamp komt met een GU5.3 fitting. Dit betekent dat er tussen de twee pinnen een afstand van 5.3mm zit. De Osram GU5.3 LED spot werkt op 12V. Dit betekent dat je een transformator nodig zult hebben om de LED spot aan het stroomnetwerk te verbinden. Bekijk hier onze transformators.

Bij Budgetlight proberen wij altijd de beste lichtkwaliteit te leveren. Deze Osram GU5.3 LED spot is geen uitzondering. Met een kleurweergave van Ra ben je verzekerd van een uitstekende lichtkwaliteit. Daarnaast kan LED verlichting in verschillende kleurtemperaturen komen. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zeer warm witte kleur (2700K; geschikt voor thuisgebruik) maar ook koel wit (4000K) wat weer perfect is voor werkverlichting. Deze Osram LED spot komt in .

Wat krijg je nog meer met deze Osram Parathom GU5.3 LED spot?

  • Garantie: .
  • Gradenbundel van °
  • Energielabel: A
Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen