Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Osram Parathom LED Pin G9 3.5W 320lm - 827 | Dimbaar - Vervanger voor 32W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Osram Parathom LED Pin G9 3.5W 320lm - 827 | Dimbaar - Vervanger voor 32W

Beschrijving Osram Parathom LED Pin G9 3.5W 320lm - 827 | Dimbaar - Vervanger voor 32W

Dit G9 LED lampje is een manusje van alles

Waarom? Door het compacte formaat past deze G9 LED lamp zelfs in de kleinste armaturen en dat heeft zo zijn voordelen. Deze steeklampjes vind je namelijk niet alleen terug in standaard (design) armaturen, maar ook in keukenapparatuur en meubels. Enkele voorbeelden hiervan zijn koelkasten, afzuigkappen, vitrinekasten en toonbanken. Erg handig dus dat deze G9 25000 uur brandt. Verder is het belangrijk om de juiste lichtkleur te kiezen voor het armatuur of de apparatuur. Zo zijn de lichtkleuren zeer warm wit (2700K) en warm wit (3000K) zeer geschikt voor sfeerverlichting in winkels en woningen en komt koel wit (4000K) beter tot zijn recht bij werkplekken en keukenapparatuur. Deze G9 LED straalt een 2700K - Zeer Warm Wit licht uit.

Met een vaste of flexibele lichtsterkte

Een G9 steeklamp kan door het formaat op vele plekken gebruikt worden, maar het is de lichtsterkte die bepaalt of de lichtbron ook goed tot zijn recht komt. Een koelkast heeft bijvoorbeeld niet genoeg aan een lichtopbrengst van 150 Lumen, waar dit wel voldoende kan zijn in een vitrinekast thuis. Je kunt de volgende vuistregel als handvat nemen: 101 - 300 Lumen is perfect voor sfeerverlichting, 301 - 600 Lumen voor omgevingen en/of werkplekken die duidelijk verlicht dienen te worden. Zo weet je precies in welke categorie deze 350lm lichtbron past. Wil je naar wens kunnen switchen tussen bepaalde lichtsterktes, dan raden wij een dimbare G9 LED lamp aan. Kun je deze G9 dimmen? Dimbaar.

Hier moet je goed op letten!

Stap je over van halogeen naar LED, dan zijn er drie punten waarmee je rekening dient te houden. Ten eerste dien je de juiste LED vervanger te kiezen. Bij Budgetlight helpen we je hier al een handje mee verder door bij ieder G9 LED te vermelden, welk wattage halogeenlamp het vervangt. In dit geval heb je te maken met een 3.5W LED, die een 32W halogeenlamp vervangt. Scheelt jou weer een hoop energiekosten. Ten tweede is de afmeting van het steeklampje van belang. Deze LED G9 kan namelijk net wat groter zijn als jouw oude lamp. Heb jij al gecheckt of deze 58mm bij 20mm lichtbron in jouw armatuur of apparatuur past? Tot slot een handig weetje bij het vervangen van deze lamp. Heb je jouw oude G9 halogeenlamp net aan gehad, dan kan deze behoorlijk warm zijn. Laat deze daarom altijd even afkoelen. Bij LED hoef je je hierover geen zorgen te maken; deze wordt niet warm.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 98 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.