Vorige

Osram Parathom Pro GU10 PAR16 | Dimbaar

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Osram Parathom Pro GU10 PAR16 | Dimbaar

Ontdek de evolutie van de bekende Parathom serie: Parathom Pro. Osram Parathom Pro is zodanig geoptimaliseerd dat, naast een efficiënt gebruik van energie en een lange levensduur, een uitstekende kleurweergave gerealiseerd kan worden.

Osram Parathom Pro GU10
De Osram Parathom Pro GU10 LED spots zijn energie-efficiënte vervangers van halogeenspots. Deze LED spots genieten een uitstekende licht kwaliteit. Dit komt door hun uitstekende kleurweergave van 90-99 Ra en nauwkeurige selectie van alleen de beste LED chips. Naast een uitstekende licht kwaliteit, zijn ze uitgerust met andere voordelen die alleen mogelijk zijn door hun LED integratie. Zo gaan ze tot wel 40.000 uur mee en kun je er tot wel 88% energie mee besparen vergeleken met hun halogene tegenhanger. De kans is daarom groot dat je een groot verschil gaat zien in je maandelijkse energiekosten.

Toepassingsgebied
Door hun uitstekende reproductie van kleur en smalle stralingshoek (36D), zijn ze uitermate geschikt voor gebruik als accentverlichting in musea, de horeca, winkels en vitrines. Daarbovenop kunnen ze gedimd worden, waardoor je extra controle hebt over het bepalen van de sfeer in je ruimte.

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen