Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Osram Parathom Retrofit Classic LED B22d Peer Gloeilamp Mat 4W 470lm - 827 | Vervanger voor 40W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving Osram Parathom Retrofit Classic LED B22d Peer Gloeilamp Mat 4W 470lm - 827 | Vervanger voor 40W

Zuinige bajonetlamp

B22 en B15 lampen zijn uitgerust met de karakteristieke (2-pins) bajonet fitting en bestaan al erg lang. Dit B22d LED exemplaar heeft uiteraard dezelfde lampvoet en staat bovendien te boek als de zuinige vervanger van conventionele verlichting. Ga maar na: 15000 branduren tegenover 1000 branduren van een B22d gloeilamp. Hetzelfde geldt voor het vermogen: 4 Watt van dit LED product tegenover 40 Watt. Je zou dus kunnen zeggen dat je met deze LED lamp meerdere gloeilampen in één koopt. En je hoeft uiteraard veel minder vaak je verlichting te vervangen. Dat loont nietwaar?

Vorm, kleurtemperatuur en lumen

Deze B22d LED lamp heeft als vorm: Peer. Ben je op zoek naar een ander type LED lamp met een ander uiterlijk? Kijk dan in ons assortiment wat de meest geschikte B22d LED verlichting voor jou is. Vergeet ook niet om de voor jou geschikte kleurtemperatuur en hoeveelheid lumen (sterkte van het licht) te kiezen. Bajonet LED verlichting wordt vaak gebruikt als sfeerverlichting (2700 Kelvin). Bijvoorbeeld in een kroonluchter, woonkamer, hotelkamer en/of slaapkamer. Je klikt een B22d lamp dankzij de twee pinnen simpel en snel in een armatuur vast. Handig om te weten is de kleurtemperatuur van dit product: 2700K - Zeer Warm Wit en de lichtopbrengst: 470 Lumen.

Slimme verlichting

Ben je al bekend met B22 slimme verlichting? Dit is een B22 LED verlichting met dezelfde look en feel, maar met veel meer innovatieve mogelijkheden. Je kunt een smart B22 LED lamp namelijk naar jouw eigen smaak en wens instellen (switch eenvoudig tussen meerdere kleurtemperaturen) en configureren via een handige App. Zo kun je de slimme verlichting bijvoorbeeld met jouw telefoon/tablet aan- of uitzetten. Verder kun je indien gewenst de lamp(en) koppelen aan apparaten zoals een Google Home of Amazon Alexa. Slimme verlichting heeft de toekomst!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar