Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Please wait, adding to cart...

Osram Parathom Retrofit GU10 PAR16 LED Spotlight

0 results

Beschrijving Osram Parathom Retrofit GU10 PAR16 LED Spotlight

Overstappen op LED verlichting is nog nooit zo moeiteloos gegaan! Osram Parathom LED lampen uit de Retrofit serie vervangen eenvoudig conventionele verlichting. Doordat ze exact dezelfde fitting hebben, kunnen ze dan ook naadloos geplaatst worden in vrijwel alle bestaande armaturen. De Osram Parathom Retrofit GU10 LED spots zijn energie-efficiënte vervangers van conventionele halogeen spots. Met een energieverbruik die tot wel 91% lager is dan de conventionele tegenhangers, worden je maandelijkse energiekosten een stuk minder. Als je dit combineert met een gemiddelde levensduur van 15.000 uur, dan heb je als resultaat een lamp waarmee je je initiële aankoop snel terug hebt verdiend.

Optimale Kleurweergaves & kleurtemperatuur
De GU10 LED spots in deze groep kun je verkrijgen met meerdere kleurweergaves. De kwaliteit van de kleurweergave wordt weergegeven met het aantal Ra waarbij geldt: hoe hoger de kleurweergave, hoe natuurlijker de kleuren zijn van verlichte objecten. De meeste spots in deze groep hebben een goede kleurweergave van 80-89 Ra. Echter zijn er ook GU10 spots met een uitstekende kleurweergave van 90-99 Ra. Deze spots stralen licht uit die objecten het meest natuurgetrouw afbeeldt.

De Osram LED spots zijn verder beschikbaar in meerdere kleurtemperaturen. Deze variëren van een zeer warm wit licht (2700K), die warmte en sfeer creëren, warm wit licht (3000K), die perfect zijn voor retail en koel wit (4000K), wat productiviteit kan verhogen in kantooromgevingen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van erg goed op basis van 5 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.