Waarom Budgetlight.nl

Osram Powerball HCI-T

De Osram Powerball HCI-T lampen zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren en beschikken allemaal over een uitstekende kleurweergave. De lampen zijn voorzien van een UV-filter waardoor de UV-waarden ruim onder de maximale toegelaten limieten liggen. Voorwerpen zullen dus beschermd worden tegen verkleuring!

De Powerball HCI-T is een efficiënte lamp en de gemiddelde levensduur zal rond de 15.000 branduren liggen. Door deze lange levensduur zult u de lamp niet vaak hoeven te vervangen. En zullen kosten voor onderhoud en vervanging dus langer uit blijven. Bestel bij Budgetlight en profiteer van onze laagste prijs garantie!

De Osram Powerball HCI-T is zeer geschikt voor gebruik in etalages, foyers, musea, fabrieken en werkplaatsen.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Osram Powerball HCI-T op een rij

  • Specificaties Osram Powerball HCI-T

  • Beschrijving

Osram Powerball HCI-T beschrijving

Osram Powerball HCI-T

De Osram Powerball HCI-T is een efficiënte lamp. Het licht bied een uitstekende kleurweergave en zal tijdens de gehele levensduur een goede kleurstabiliteit leveren. De gemiddelde levensduur van de lamp zal rond de 15.000 branduren liggen. Hierdoor zult u de lamp niet vaak hoeven te vervagen en komen kosten voor onderhoud en vervanging dus ook niet vaak voor! Bestel bij Budgetlight en profiteer van onze staffelprijzen! Hoe meer u van dezelfde HCI-T bestelt, hoe minder u per lamp betaalt.

Door het UV-filter in de Powerball HCI-T zullen de te belichten voorwerpen beschermd worden tegen verkleuring. De lamp wordt dan ook regelmatig toegepast in musea, bij tentoonstellingen, in etalages, foyers, fabrieken en werkplaatsen.

Wanneer u bij Budgetlight bestelt, kunt u er zeker van zijn dat u zo min mogelijk betaalt dankzij onze laagste prijs garantie. En wanneer u voor 17:00 uur bestelt en wij uit voorraad kunnen leveren, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!