• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Osram SubstiTUBE Advanced Ultra Output EM T8 LED Buizen

Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...

Beschrijving Osram SubstiTUBE Advanced Ultra Output EM T8 LED Buizen

LED verlichting brengt energie-efficiëntie naar een hoger niveau. LED TL buizen zijn geen uitzondering op die regel. Met de SubstiTUBE Advanced Ultra Output LED buizen van Osram kun jij hier ook van gaan profiteren! Door het slimme gebruik van energie, kunnen de Osram LED buizen tot wel 61% energie besparen vergeleken met conventionele TL buizen. Daarnaast hebben de Osram LED buizen een levensduur tot wel 60.000 branduren, wat gaat leiden tot een reductie in vervangings- en onderhoudskosten. Verder kunnen de SubstiTUBE Advanced UO LED buizen uitstekend functioneren bij lage temperaturen en hebben ze een zeer hoge lichtopbrengst, vandaar dat ze het label “Ultra Output” mogen dragen.

Substitute Advanced
Bij de SubstiTube serie van Osram staan drie waarden centraal: Energie-efficiëntie, levensduur en productgarantie. Welk LED buizen segment je ook kiest in de Substitute serie, van budgetvriendelijke tot luxe buizen; je bent met de SubstiTube LED buizen altijd verzekerd van kwaliteit!

Ultra Output
De Osram SubstiTUBE LED buizen in deze groep dragen het label “Ultra Output”. Zo hebben ze ongeveer 20% meer lichtopbrengst vergeleken met de reguliere SubstiTUBE Advanced T8 LED buizen. Dit maakt ze perfect voor veeleisende verlichtingstaken waar een grote lichtstroom voor nodig is.

Handige informatie
De SubstiTUBE UO LED buizen in deze groep hebben een T8 formaat en een G13 fitting. Daarnaast functioneren ze met een conventioneel voorschakelapparaat (EM). Dit betekent dat je een LED starter nodig hebt om de LED buizen te laten werken. Deze is voor het gemak inbegrepen. Heb je meer advies nodig over de SubstiTUBE UO LED buizen of ben je geïnteresseerd in een offerte voor meerdere hoeveelheden? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822