Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Osram SubstiTUBE Advanced UN T8 LED Buizen

4 results

Beschrijving Osram SubstiTUBE Advanced UN T8 LED Buizen

LED verlichting brengt energie-efficiëntie naar een hoger niveau. LED TL buizen zijn geen uitzondering op die regel. Met de SubstiTUBE Advanced UN T8 LED buizen van Osram kun jij hier ook van gaan profiteren! Door het slimme gebruik van energie, kunnen de Osram LED buizen tot wel 59% energie besparen vergeleken met conventionele TL buizen. Daarnaast hebben de Osram LED buizen een levensduur die tot wel 60.000 branduren kan oplopen, wat gaat leiden tot een reductie in vervangings- en onderhoudskosten. Verder kunnen de SubstiTUBE Advanced LED buizen uitstekend functioneren bij lage temperaturen.

Substitute Advanced
Bij de SubstiTube serie van Osram staan drie waarden centraal: Energie-efficiëntie, levensduur en productgarantie. Welk LED buizen segment je ook kiest in de Substitute serie, van budgetvriendelijke tot luxe buizen; je bent met de SubstiTube LED buizen altijd verzekerd van kwaliteit!

Handige informatie
De SubstiTUBE LED buizen in deze groep hebben een T8 formaat en een G13 fitting. Daarnaast zijn ze universeel te gebruiken (UN). Wat wij hiermee bedoelen, is dat deze LED buizen met zowel een elektronische als een conventioneel voorschakelapparaat gebruikt kunnen worden. Bij een elektronisch VSA heb je geen LED starter nodig om de LED buis te laten functioneren. Bij een conventioneel VSA echter wel. Deze LED starter is dan ook voor het gemak inbegrepen. Heb je meer advies nodig over de SubstiTUBE LED buizen of ben je geïnteresseerd in een offerte voor meerdere hoeveelheden? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...