Vorige

Osram SubstiTUBE Connected EM |

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Osram SubstiTUBE Connected EM |

LED verlichting brengt energie-efficiëntie naar een hoger niveau. LED TL buizen zijn geen uitzondering op die regel. Met de SubstiTUBE Connected EM T8 LED buizen van Osram kun jij hier ook van gaan profiteren! Door het slimme gebruik van energie, kunnen de Osram LED buizen tot wel 59% energie besparen vergeleken met conventionele TL buizen. Daarnaast hebben de Osram LED buizen een levensduur die tot wel 50.000 branduren kan oplopen, wat gaat leiden tot een reductie in vervangings- en onderhoudskosten. De LED TL buizen in deze groep kunnen aangesloten worden aan een groter systeem via sensoren.

Connected Sensoren
De Connected Sensor is een PIR (passief infrarood) sensor die verkrijgbaar zijn in diverse soorten, van sensoren die daglicht detecteren tot sensoren met aanwezigheidsdetectie. Aan 1 sensor kan maar liefst 50 Osram Connected LED buizen aangesloten worden. Dit gaat via Zigbee, een communicatieprotocol die niet alleen communiceert tussen sensor en LED buis, maar ook de mogelijkheid geeft dat LED buizen onderling kunnen communiceren. Dit leidt tot voordelen zoals een slimmer gebruik van energie. Daarnaast is het geen ramp als een van de LED buizen uit zou vallen, de rest van het systeem blijft door de onderlinge communicatie overeind staan!

Handige informatie
De SubstiTUBE Connected EM LED buizen in deze groep hebben een T8 formaat en een G13 fitting. Daarnaast functioneren ze met een conventioneel voorschakelapparaat (EM). Dit betekent dat je een LED starter nodig hebt om de LED buizen te laten werken. Deze is voor het gemak inbegrepen. Heb je meer advies nodig over de SubstiTUBE Connected LED buizen, de diverse Connected sensoren of ben je geïnteresseerd in een offerte voor meerdere hoeveelheden? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen