Vorige

Osram SubstiTUBE Value EM T8 LED Buizen

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Osram SubstiTUBE Value EM T8 LED Buizen

De Osram SubstiTUBE Value EM T8 LED Buizen behoort tot een van de energiezuinigste vervangers van de conventionele T8 TL buizen. De LED buis is geproduceerd door Osram, dus je bent verzekerd van kwaliteit! Met een wattage van alleen W kan deze Osram buis al dezelfde lichtintensiteit verkrijgen als de conventionele TL T8 buis die daar W voor verbruikt. Dit verschil ga je dan ook zeker merken in je energiekosten.

Voordelen van LED

Het verminderd wattage verbruik is maar een van de vele voordelen van LED verlichting. De Osram LED TL buis is namelijk ook zeer milieuvriendelijk. Waar de conventionele TL buizen gebruik maken van giftige gassen zoals kwik om de buis te laten werken, is dat niet het geval bij de Osram LED buis. Recyclen van deze LED buis op het einde van zijn levensduur is zo zeer eenvoudig geworden. Je hoeft hier echter voor een lange tijd geen zorgen over te maken. Deze LED buis van Osram gaat namelijk gemiddeld uur mee.

Goed om te weten

Deze Osram T8 Buis komt met een G13 fitting. Daarnaast heeft het een diameter van mm en een lengte van . Ben je van plan meerdere Osram LED buizen te bestellen? Bij bestellingen worden er stuks in één doos verpakt. Let bij vervanging van TL buizen met een conventioneel voorschakelapparaat op dat je een geschikte starter hebt voor je LED buis (mits deze niet inbegrepen is).

Wat krijg je nog meer met de Osram EM, SubstiTUBE, Value T8 LED Buis?

  • Een kleurweergave van Ra
  • Een levensduur van branduren
  • Een lichtkleur van
  • Een gradenbundel van 160°
  • Een All-in garantie van
Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen