Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Beschrijving Osram Vintage 1906 LED E27 Globe

Net zoals in kleding, houden we ook bij verlichting ervan om terug te grijpen naar de oude en vertrouwde klassiekers. De Osram Vintage 1906 LED gloeilamp met E27 fitting is hier een perfect voorbeeld van. Het design van de Osram Vintage 1906 geeft een nostalgisch gevoel maar weet zich toch goed te mengen in een moderne omgeving, zowel van buiten als van binnen. De Osram Vintage is namelijk uitgerust met ultra moderne LED technologie die veel voordelen heeft.

Moderne technologie in een klassiek jasje
De Osram Vintage 1906 LED gloeilampen zijn berust met LED technologie. Dit betekent dat de LED gloeilampen veel efficiënter omgaan met energie. Zo kun je met de Osram LED gloeilamp tot wel 89% energie besparen. Daarnaast heeft het een lange levensduur van 15.000 branduren wat ervoor zorgt dat je voor een lange tijd niet hoeft te denken aan het vervangen!

Vintage LED Gloeilamp
De LED Gloeilampen van Osram in deze groep zijn Globe vormig. Daarnaast heeft het de veelgebruikte E27 fitting die perfect past in de meeste bestaande E27 armaturen. Verder hebben de LED gloeilampen een elegante gouden afwerking. Een van de Osram Vintage LED gloeilampen is voor de helft afgewerkt met een zwarte coating. Hierdoor ontstaat een indirecte lichtbron waarbij het uitgestraalde licht wordt weerkaatst. Dit voorkomt dat het licht van de LED lamp een hindernis wordt voor je ogen. Ook is één van de Osram Vintage LED gloeilampen dimbaar. Dit geeft je extra controle over de sfeer van je ruimte.

Heb je vragen over de Osram Vintage 1906 LED gloeilamp of wil je een offerte voor meerdere hoeveelheden? Neem contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 162 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.