Vorige

Osram Dulux L (4 Pin)

Osram Dulux S lampen zijn uiterst economische lampen welke een goede lichtkwaliteit bieden. De lampen beschikken over een laag profiel en een lange levensduur. De gemiddelde levensduur van de Osram Dulux S ligt tussen de 10.000 en de 20.000 branduren. Door deze lange levensduur hoeft een Dulux S niet vaak vervangen te worden waardoor kosten voor onderhoud en vervanging niet vaak betaald hoeven te worden.
Lees meer

24 artikel(en)

24 Producten

24 artikel(en)

24 Producten
Let op; wanneer u Osram Dulux S lampen gaat vervangen is het belangrijk dat u altijd een lamp kiest met dezelfde lampvoet. Wanneer u een lamp kiest met een andere lampvoet zal dit niet in het armatuur passen. Een Osram Dulux S heeft een twee pins (2P) of een vier pins (4P) lampvoet.

De twee pins lamp zal alleen werken in combinatie met een conventioneel voorschakelapparaat. De vier pins lamp zal alleen werken in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat.

Wat ook handig is om te weten is dat ook niet zomaar van wattage gewisseld kan worden. Een lamp met een hoger wattage is namelijk langer dan een lamp met een lager wattage.
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen