Vorige

Osram Dulux L (4 Pin)

De Osram Dulux serie bestaat uit een groot assortiment aan spaarlampen van hoge kwaliteit. Osram Dulux L spaarlampen zijn veel efficiënter in hun gebruik van energie en hebben daarnaast een goede lichtkwaliteit. De gemiddelde levensduur van de Osram Dulux L spaarlamp ligt gemiddeld tussen de 10.000 en de 20.000 branduren mee. Door deze lange levensduur hoeft een Dulux L niet vaak vervangen te worden waardoor kosten voor onderhoud en vervanging niet vaak betaald hoeven te worden. Daarnaast bespaar je met spaarlampen veel op energiekosten in vergelijking met conventionele gloeilampen.

Lees meer

24 artikel(en)

24 Producten

24 artikel(en)

24 Producten
Let op; wanneer u Osram Dulux S lampen gaat vervangen is het belangrijk dat u altijd een lamp kiest met dezelfde lampvoet. Wanneer u een lamp kiest met een andere lampvoet zal dit niet in het armatuur passen. Een Osram Dulux S heeft een twee pins (2P) of een vier pins (4P) lampvoet.

De twee pins lamp zal alleen werken in combinatie met een conventioneel voorschakelapparaat. De vier pins lamp zal alleen werken in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat.

Wat ook handig is om te weten is dat ook niet zomaar van wattage gewisseld kan worden. Een lamp met een hoger wattage is namelijk langer dan een lamp met een lager wattage.
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen