Vorige

Osram Halospot

De halogeenlampen in de Halospot serie van Osram zijn perfect voor verschillende soorten verlichting door hun varierende gradenbundels. Zo zijn er Halospot lampen met een zeer smalle gradenbundels, perfect voor accentverlichting (8 - 10D), maar ook halogeenlampen met grotere gradenbundels voor algemene verlichting van bijvoorbeeld kantoren en winkels (45D). Osram Halospot lampen zijn geschikt om in een open armatuur te plaatsen. De halogeenlampen in de Osram Halospot serie zijn verkrijgbaar in de G53, GY4 en BA15D fittingen.

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

28 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

28 Producten
Osram Halospot 111 Eco
Deze Osram Halospot bespaart 30% energie wanneer de lamp vergeleken wordt met de gloeilamp. Daarnaast heeft de lamp een gemiddelde levensduur van 4.000 branduren en is de Halospot 111 Eco volledig dimbaar.
De Osram Halospot 111 Eco wordt vaak toegepast in kantoren, winkels, openbare gebouwen en restaurants waar de lamp vaak toegepast wordt voor het verlichten van de ingang of ter algemene verlichting.

Osram Halospot 111
De Osram Halospot 111 is een dimbare lichtbron welke een gemiddelde levensduur van 3.000 branduren heeft.
Halospot 111 wordt vaak toegepast in kantoren, restaurants, winkels en openbare gebouwen waar de verlichting voornamelijk dienst doet ter verlichting van ingangen en ter algemene verlichting.

Osram Halospot 70
De Osram Halospot 80 is een lamp dat dankzij de reflector een goede lichtverdeling heeft. De lamp is goedgekeurd voor gebruik in open armaturen en heeft een gemiddelde levensduur van 3.000 branduren.
Deze lichtbron is dimbaar en wordt vaak toegepast ter algemene verlichting in winkels, hotels, restaurants, kantoren en andere openbare gebouwen.

Osram Halospot 48
Door de speciale reflector wordt het licht dat de lamp uitstraalt verdeelt. Deze lamp is volledig dimbaar en vrij van kwik.
De Osram Halospot 48 wordt vaak toegepast in kantoren, restaurants, winkels en andere openbare gebouwen en doet vooral dienst als algemene verlichting.

Twijfelt u over welke lamp de geschikte is? Budgetlight staat graag voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0543-534822 of via mailadres [email protected]
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen