Vorige

Osram Halostar

De Osram Halostar GY6.35 en G4 lampen zijn steeklampen die door hun compacte formaat perfect passen in kleine open armaturen. De Osram Halostar halogeenlampen leveren licht van zeer goede kwaliteit en hebben daarbovenop een uitstekend kleurweergave index. Hierdoor kan je zeer eenvoudig een natuurlijke sfeer scheppen! De Osram halogeenlampen uit de Halostar serie zijn verkrijgbaar in de GY6.35 en G4 fitting waarbij het verschil zit in de afstand tussen de pinnetjes (6.35mm en 4mm). De Osram Halostar beschikt over een UV-filter die bescherming geeft aan verlichte objecten tegen warmte en verkleuring.

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

25 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

25 Producten
Osram Halostar Eco
De Osram Halostar Eco heeft in vergelijking met standaardlampen een hoge verlichtingsefficiëntie. Daarnaast is de lamp vrij van kwik en beschikt de lamp over een gemiddelde levensduur van 4.000 branduren.
De lamp wordt vaak toegepast in winkels, kantoren, restaurants, openbare gebouwen en doen uitstekend dienst ter ingangs-, keuken-, lees- en algemene verlichting.

Osram Halostar Starlite
De Osram Halostar Starlite is totaal vrij van kwik en heeft een gemiddelde levensduur van 4.000 branduren. De lamp wordt vaak toegepast in hotels, restaurants, kantoren en winkels ter accent-, lees-, ingangs- of algemene verlichting. Daarnaast is de Osram Halostar Starlite ook geschikt voor verlichting van tuinen.

Osram Halostar Standaard
De Osram Halostar Standaard is vrij van kwik en heeft een gemiddelde levensduur van 2.000 branduren. De lamp wordt vaak gebruikt voor verlichting van spiegels, ingangen, keukens, maar ook voor gebruik tijdens lezen en voor de algemene verlichting. Toepassingen vindt u in hotels, winkels, kantoren en andere openbare gebouwen.

Heeft u vragen over welke lamp de juiste is voor uw toepassing? Of heeft u andere vragen of opmerkingen? Budgetlight staat u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0543-534822 of via mailadres [email protected]
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen