Vorige

Osram HQI-E

De Osram Powerstar HQI-E lampen kunnen niet gedimd worden maar zijn allemaal uitgerust met een E27-fitting of E40-fitting waardoor de lampen zeer snel en gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd en weer worden vervangen. De uitstekende prestaties van de lamp blijven in stand gedurende de gehele lamplevensduur van gemiddeld 9.000 branduren. Doordat de Osram Powerstar HQI-E lampen een lange levensduur hebben hoeven de lampen minder snel vervangen te worden en betaalt u logischerwijs minder vervangings- en onderhoudskosten.
Lees meer

14 artikel(en)

14 Producten

14 artikel(en)

14 Producten

Alle lampen uit de Osram Powerstar HQI-E serie zijn uitgerust met een Uv-filter en zitten hierdoor ruim onder de maximaal toegelaten Uv-waarden conform de eisen van IEC 61167. Het Uv-filter zorgt ervoor dat de objecten verlicht door de lampen een stuk minder snel verkleuren en voor bescherming van de verlichte objecten.

De Osram Powerstar HQI-E lampen kennen een brede reeks toepassingen. De lampen zijn niet alleen bij tentoonstellingen maar ook in winkels, bibliotheken en fabrieken te vinden. Bovendien zijn de gasontladingslampen geschikt voor verlichting van wandelpaden.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen