Vorige

Osram HQI-T

De Osram Powerstar HQI-T lampen beschikken stuk voor stuk over een vermogen tot wel 2.000W. De lampen kunnen niet gedimd worden maar zijn bijzonder efficiënt en bovendien zijn alle lampen uit de Powerstar HQI-T serie uitgerust met dezelfde E40-lampfitting. Door dit laatste is het zeer gemakkelijk de lampen snel te monteren.
Lees meer

14 artikel(en)

14 Producten

14 artikel(en)

14 Producten

De Osram Powerstar HQI-T lampen zitten door de toegepaste Uv-filter in de lampen ruim onder de maximaal toegelaten UV-waarden volgens IEC 61167. Door de filter worden verlichte voorwerpen beschermend en wordt verkleuring van de voorwerpen door de gasontladingslampen tegengegaan.

Alle lampen uit de Osram Powerstar HQI-T serie beschikken over een lange gemiddelde levensduur van maar liefst 9.000 branduren. Dit zorgt ervoor dat de gasontladingslampen minder vaak vervangen hoeven te worden en dat is niet alleen gunstig voor het milieu maar ook voor uw portemonnee; er is minder lampafval en er hoeven minder onderhouds- en vervangingskosten betaald te worden.

Toepassingen voor de lampen zijn te vinden bij sporthallen, fabrieken en industriële installaties, ook doen de Osram Powerstar HQI-T lampen uitstekend dienst ter verlichting op bijvoorbeeld vliegvelden, opstelterreinen en havens.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen