Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Dimbare Osram LED lampen

Met de dimbare Osram LED lampen kun je alle kanten op. Door lichtkleuren van zeer warm wit tot daglicht, heb je voor iedere ruimte passende verlichting. Niet alleen dat, maar ook kun je met een Osram dimbare LED lamp spelen met de lichtsterkte. Ga je voor gezelligheid, dan zijn de lichtkleuren warm wit en zeer warm wit aan te raden. Hiermee creëer je een warme uitstraling. Het voordeel van Osram LED lampen is dat deze van hoge kwaliteit zijn tegen een aantrekkelijke prijs. Daarbij verbruik je minder energie en draag je een steentje bij aan het milieu. Zelf nog meer als je de Osram LED lampen gaat dimmen. Je kunt hiermee tot wel 90% energie besparen! Het assortiment van de dimbare Osram LED lampen bestaat voornamelijk uit LED spots en LED E27 / E14 lampen. Deze LED verlichting is zakelijk te gebruiken, maar ook in eigen huis biedt het vele mogelijkheden.
Filteren opCategorie
Huidige zoekresultaten
1-24 uit 407 Gevonden resultaten
Filteren op
Sorteren op

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.