Vorige

Osram Vialox

Osram Vialox worden regelmatig gebruikt om plekken zoals wegen, monumenten te verlichten en als algemene buitenverlichting. De Osram Vialox lampen zijn energiezuinig en gaan lang mee. Ze hebben namelijk een gemiddelde levensduur tussen de 9.000 en 48.000 branduren, wat ervoor zorgt dat onderhouds en vervangingskosten minder vaak voorkomen. De Osram Vialox gasontladingslampen hebben een voorschakelapparaat nodig om te werken. Bij Budgetlight leveren wij deze voorschakelapparaten!

Lees meer

16 artikel(en)

16 Producten

16 artikel(en)

16 Producten

Osram Vialox NAV-E

• De Osram Vialox NAV-E lampen hebben een bijzonder hoge lichtkracht en kunnen gedimd worden. De gemiddelde lamplevensduur van de energiezuinige verlichting bedraagt 24.000 branduren. De kleurtemperatuur is gelijk aan 2000 Kelvin.
Osram Vialox NAV-E SUPER 4Y verlichting zorgt voor tot 20% meer lichtrendement en een gemiddelde lamplevensduur van 32.000 branduren. Na installatie is het de komende vier jaar (4Y) niet nodig de dimbare natriumlampen dienend als straatverlichting te vervangen!
Osram Vialox NAV-E SUPER 6Y lampen kennen dezelfde voordelen als bovenstaande lampen maar beschikken over een levensduur van gemiddeld 36.000 branduren bij 50W en 48.000 branduren bij hogere wattages! Na installatie is er geen groepsgewijze vervanging nodig voor de komende zes jaar (6Y)! De verlichting is dimbaar.
• De Osram Vialox NAV-E Plug-in lichtbronnen zijn directe vervangers voor HQL lampen en kunnen in zowel gesloten als open armaturen worden geplaatst.

Osram Vialox NAV-T

• De Osram Vialox NAV-T lampen kunnen gedimd worden en hebben een hoge lichtkracht. De gemiddelde lamplevensduur bedraagt 20.000 branduren. Alle lampen hebben een heldere uitvoering.
• De Osram Vialox NAV-T SUPER 4Y lampen zijn dimbaar en beschikken over een levensduur van maximaal 32.000 branduren. Na installatie hoeft de straatverlichting binnen vier jaar niet vervangen te worden.
• Naar de Osram Vialox NAV-T SUPER 6Y lichtbronnen hoeft na installatie de komende zes jaar niet omgekeken te worden! De 50W lamp heeft een gemiddelde lamplevensduur van 36.000 branduren, hogere wattages van 48.000 branduren.

Osram Vialox NAV-TS verlichting kan worden gebruikt in industriële installaties en ter verlichting van bijvoorbeeld bruggen. De dimbare verlichting heeft een FC2 lampvoet. Gemiddeld is de levensduur gelijk aan 24.000 branduren.
• De Osram Vialox NAV-TS SUPER 4Y lichtbronnen hebben een gemiddelde lamplevensduur van 28.000 branduren en kunnen naar wens gedimd worden.

Twijfelt u bij het kiezen van de beste lamp? Neem dan gerust contact met ons op! Budgetlight garandeert een uitstekende service en geeft u graag deskundig advies. Wij zijn direct bereikbaar via 0543-534822 of via [email protected]
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen