Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Philips Armaturen

 

Philips Armaturen

Philips is sinds 1891 dé toonaangevende professional in de verlichtingsindustrie. Het is één van de meest vertrouwde merken in de wereld als het gaat om LED verlichting. Philips biedt bedrijven en particulieren diverse LED verlichtingsoplossingen, die allen zijn voorzien van een lange levensduur en maximaal 5 jaar garantie. Je kunt met deze energiezuinige verlichting tot wel 70% besparen op jouw energiekosten. Niet voor niets is het een eenvoudige manier om bij te dragen aan het milieu. Bekijk hier het assortiment van Philips dat Budgetlight aanbiedt


Philips logo


 

Diverse lichtoplossingen

De LED verlichting van Philips wordt aangeboden in diverse lichtkleuren en wattages. Daarbij heb je de mogelijk te kiezen voor dimbare LED armaturen en waterdichte LED armaturen. Hierdoor zijn de LED armaturen van Philips voor vele toepassingen geschikt. Van kantoren en magazijnen tot het verlichten van thuiswerkplekken. Niet te vergeten, de vele mogelijkheden voor de horeca en retail. Tevens zijn de Philips armaturen toe te passen in specifieke ruimtes zoals ziekenhuizen, fabrieken, stadions en parkeergarages. Zo zijn de LED High-bays uitermate geschikt voor de productiehallen in fabrieken. Of de LED Panelen met UGR 19  die zeer geschikt zijn voor scholen en kantoren. Ongeacht het soort armatuur, met Philips LED draag je bij aan een duurzame wereld.

Budgetlight Philips LED panelen kopen

Voordelen van Philips LED verlichting

LED armaturen hebben niet alleen als voordeel dat er enorm bespaart kan worden op het energieverbruik. Zo bevat LED verlichting ook geen schadelijke stoffen en gaat LED tot wel 15 keer langer mee dan conventionele verlichting. Door de mogelijkheden van LED (dimmen, diverse UGR-waardes, diverse CRI-waardes etc.) kan de verlichting van een lichtbron optimaal worden afgestemd op een ruimte. Bovendien zijn er voor ieder Philips LED armatuur vervangende Philips LED lampen beschikbaar. Hierdoor kun je de lampen in de LED armaturen eenvoudig vervangen zodra de levensduur is verstreken.