Waarom Budgetlight.nl

Philips CDM-T Elite

Het licht van de Philips CDM-T Elite is helder en sprankelend. Daarnaast is de lamp verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren. Hierdoor is er voor elke situatie een passende lamp te vinden. Ook is de Philips CDM-T Elite voorzien van een UV-blokkerend glas, zullen de objecten die verlicht worden beschermd zijn tegen verkleuring.

De Philips CDM-T Elite biedt een hoog energierendement en een lange levensduur. Door een gemiddelde levensduur van 15.000 branduren hoeft de lamp niet vaak vervangen te worden en zal dit zorgen voor minder onderhouds- en vervangingskosten.

Wanneer u de Philips MASTERColour CDM-T Elite voor 17:00 uur bestelt bij Budgetlight heeft u de lampen de volgende dag in huis, mits wij kunnen leveren uit voorraad.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips CDM-T Elite op een rij

  • Specificaties Philips CDM-T Elite

  • Beschrijving

Philips CDM-T Elite beschrijving

Philips CDM-T Elite

De Philips MASTERColour CDM-T Elite biedt een lange gemiddelde levensduur van gemiddeld 15.000 branduren. Met deze lange levensduur zal de lamp niet vaak vervangen hoeven te worden en zullen kosten voor vervanging en onderhoud dus niet vaak voorkomen.
De Philips MASTERColour CDM-T Elite straalt helder, sprankelend licht uit met een uitstekende kleurweergave. Hierdoor worden kleuren natuurgetrouw weergegeven.

Door het UV-blokkerende glas worden de te verlichten voorwerpen beschermd tegen verkleuring.

Bestelt u meer van eenzelfde CDM-T Elite lamp tegelijk? Dan profiteert u van onze staffelkortingen! Hoe meer u van dezelfde lamp bestelt, hoe minder u per lamp hoeft te betalen.

Toepassingen Philips CDM-T Elite
De Philips CDM-T Elite wordt regelmatig toegepast ter accent- en displayverlichting in de detailhandel. De lamp is ook geschikt voor zowel binnenverlichting als buitenruimten.