Waarom Budgetlight.nl

Philips CDM-T Evolution

De Philips CDM-T Evolution biedt helder, sprankelend en wit licht. Dit licht zal gedurende de gehele levensduur van de lamp stabiel zijn. De lampen beschikken over een G12 lampvoet.

Met een hoge kleurweergave-index (Ra=90-100) worden kleuren natuurgetrouw weergegeven. Daarnaast biedt de CDM-T Evolution een hoog energierendement waardoor u geniet van lage totale gebruikskosten. Bestelt u bij Budgetlight? Dan profiteert u ook altijd van de laagste prijs garantie! Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

De Philips MASTERColour CDM-T Evolution is alleen te gebruiken in gesloten armaturen en wordt regelmatig toegepast in accent- en displayverlichting in winkels.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips CDM-T Evolution op een rij

  • Specificaties Philips CDM-T Evolution

  • Beschrijving

Philips CDM-T Evolution beschrijving

Philips CDM-T Evolution

De Philips CDM-T Evolution biedt licht dat helder en sprankelend is. Dit licht is stabiel gedurende de gehele levensduur. De CDM-T Evolution biedt een gemiddelde levensduur van 20.000 branduren. Met deze lange levensduur zal de lamp niet vaak vervangen hoeven te worden en zullen kosten voor onderhoud en vervanging niet vaak voorkomen.

Naast een hoge kleurweergave-index (Ra=90-100), biedt de CDM-T Evolution ook een hoog energierendement. Hierdoor zult u genieten van lage totale gebruikskosten. Wanneer u dan ook nog bij Budgetlight bestelt, bent u zeker goedkoop uit! Bij Budgetlight zorgen we er altijd voor dat u zo min mogelijk betaalt door middel van onze laagste prijs garantie.

Toepassingen Philips CDM-T Evolution
Regelmatig wordt de Philips CDM-T Evolution toegepast ter accent- en displayverlichting in winkels. Daarnaast is de lamp ook geschikt ter algemene en decoratieve binnenverlichting.