Waarom Budgetlight.nl

Philips CDM-T

De Philips CDM-T is bij Budgetlight verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren en biedt een uitstekende kleurweergave. Doordat de lamp in verschillende lichtkleuren verkrijgbaar is, is er voor elke situatie een geschikte lamp te vinden.

De MASTERColour CDM-T van Philips heeft in vergelijking met gloei- en halogeenlampen een lange levensduur. De levensduur van de lamp ligt gemiddeld dan ook rond de 15.000 branduren. Met deze lange levensduur zult u de lamp niet vaak hoeven te vervangen, waardoor kosten voor onderhoud en vervanging niet vaak voor zullen komen. En wanneer u bij Budgetlight bestelt, profiteert u óók nog van de laagste prijs garantie!

Ook is de CDM-T lamp voorzien van een UV-block waardoor de te belichten objecten beschermd zullen zijn tegen verkleuring.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips CDM-T op een rij

  • Specificaties Philips CDM-T

  • Beschrijving

Philips CDM-T beschrijving

Philips CDM-T

De Philips MASTERColour CDM-T biedt een lange levensduur van gemiddeld 15.000 branduren. Door deze lange levensduur zal de lamp niet vaak vervangen hoeven te worden waardoor kosten van onderhoud en vervanging gedrukt zullen worden. Nog een extra voordeel? Bij Budgetlight profiteert u van staffelprijzen. Hoe meer u van een CDM-T lamp koopt, hoe minder u per lamp hoeft te betalen!

Doordat de Philips MASTERColour CDM-T is voorzien van een UV-block wordt het te belichten object beschermd tegen verkleuring. Daarnaast zal de lamp ook de stralingswarmte beperken waardoor comfort verhoogd worden.

Toepassingen Philips MASTERColour CDM-T
Regelmatig wordt de Philips MASTERColour CDM-T toegepast in kantoren, etalages, winkels en andere openbare gebouwen. Wel dient de lamp altijd geplaatst te worden in een gesloten armatuur met afscherming van hardglas.