Waarom Budgetlight.nl

Philips CDM-TC Elite

Met de Philips CDM-TC Elite kunt u gebruik maken van helder en sprankelend wit licht. Dit licht heeft een hoge intensiteit waardoor producten in de winkel er onweerstaanbaar uit zullen zien. En met een stabiele kleur en lumenopbrengst kunt u hier de gehele levensduur van genieten. De gemiddelde levensduur van de lamp is 15.000 branduren.

Door een hoog energierendement biedt de Philips CDM-TC Elite lage gebruikskosten. Bij Budgetlight profiteert u altijd van de laagste prijs garantie! Bestelt u meer van dezelfde CDM-TC Elite? Dan profiteert u óók van onze staffelprijzen!

Vaak wordt de CDM-TC Elite toegepast in winkels ter accent- en displayverlichting. Daarnaast is de CDM-TC Elite geschikt voor zowel binnenverlichting als voor gebruik in buitenruimten.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips CDM-TC Elite op een rij

  • Specificaties Philips CDM-TC Elite

  • Beschrijving

Philips CDM-TC Elite beschrijving

Philips CDM-TC Elite

De Philips CDM-TC Elite biedt een hoog energierendement waardoor de gebruikskosten laag zullen zijn. En wanneer u bij Budgetlight bestelt bent u er, dankzij onze laagste prijs garantie, zeker van dat u niet teveel betaalt! Het licht van de Philips CDM-TC Elite is helder en sprankelend. Dit licht heeft een hoge intensiteit waardoor producten in de winkel er onweerstaanbaar uit zullen zien. Daarnaast zullen kleur en lumenopbrengst gedurende de gehele levensduur stabiel zijn. De gemiddelde levensduur van de lamp is 15.000 branduren. Vaak wordt de CDM-TC Elite toegepast in winkels ter accent- en displayverlichting. Daarnaast is de CDM-TC Elite geschikt voor zowel binnenverlichting als voor gebruik in buitenruimten.