Waarom Budgetlight.nl

Philips CDM-TC Evolution

De Philips CDM-TC Evolution is een compacte lamp en biedt sprankelend wit licht met een hoge intensiteit. Hierdoor zullen producten er in de winkel onweerstaanbaar uitzien! De lamp wordt dan ook vaak toegepast ter accent of displayverlichting in winkels.

Met een hoog energierendement zult u genieten van lage gebruikskosten en dankzij onze laagste prijs garantie weet u zeker dat u niet teveel betaalt!
Ook beschikt deze lamp over een lange levensduur van 20.000 branduren. Hierdoor zal de lamp niet vaak vervangen hoeven te worden. Tijdens deze gehele levensduur zal er sprake zijn van een stabiele kleur en lichtopbrengst.

Bij Budgetlight bestelt u de CDM-TC Evolution gemakkelijk en snel! Wanneer wij kunnen leveren uit voorraad en u voor 17:00 uur bestelt, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips CDM-TC Evolution op een rij

  • Specificaties Philips CDM-TC Evolution

  • Beschrijving

Philips CDM-TC Evolution beschrijving

Philips CDM-TC Evolution

De Philips CDM-TC Evolution is een compacte lamp en biedt een hoog energierendement. Hierdoor zullen de gebruikskosten laag zijn. En in combinatie met onze laagste prijs garantie weet u zeker dat u niet teveel betaalt!

Het licht dat de CDM-TC Evolution uitstraalt is wit gekleurd met een hoge intensiteit waardoor producten in de winkel er onweerstaanbaar uit zullen zien. De CDM-TC is dan ook geschikt voor gebruik in de winkel.
Met een lange levensduur van 20.000 branduren zal de lamp niet vaak vervangen hoeven te worden. Kosten voor onderhoud en vervanging zullen dan ook niet vaak voorkomen.

Heeft u vragen over deze lamp? Budgetlight staat voor uitstekende service en staat u dan ook graag te woord! U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0543-534822 of via mailadres info@budgetlight.nl.