Waarom Budgetlight.nl

Philips CDM-TC

De Philips CDM-TC is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor in elke situatie de gewenste sfeer gecreëerd kan worden. Wanneer u bij Budgetlight bestelt, kunt u er zeker van zijn dat u zo min mogelijk betaalt dankzij onze laagste prijs garantie!

Met de Philips MASTERColour CDM-TC kunt u lange tijd genieten van stabiel licht. De lamp zal gedurende zijn gehele levensduur van 12.000 branduren een stabiele kleurindruk geven. Wanneer u de lamp acht uur per dag laat branden, zal dit neerkomen op ruim vier jaar licht!
Dankzij het UV block hebben objecten die belicht worden minder kans van verkleuren. Daarnaast zorgt deze lamp ook voor een beperkte stralingswarmte.

De Philips MASTERColour CDM-TC wordt regelmatig toegepast in de etalageverlichting voor sprankelende lichteffecten, maar is ook prima te gebruiken ter algemene of decoratieve verlichting.
Laagste prijs garantie
Nergens goedkoper
14 dagen retourneren
Stuur uw lampen gerust terug
Geen verzendkosten
Vanaf €75,- in NL en BE
+31(0)543 534 822
Bel: ma-vrij 08:30 - 21:00
Advies nodig of vragen? Onze experts op de klantenservice staan voor u klaar. Bel 0543 534 822 of stuur een e-mail.

Alle Philips CDM-TC op een rij

  • Specificaties Philips CDM-TC

  • Beschrijving

Philips CDM-TC beschrijving

Philips CDM-TC

De Philips MASTERColour CDM-TC is een compacte gasontladingslamp en verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren! Zo kan ik elke situatie de gewenste sfeer gecreëerd worden. Tijdens zijn gehele levensduur zal de lamp een stabiele kleurindruk geven. De gemiddelde lamplevensduur is 12.000 branduren waardoor de lamp niet vaak vervangen hoeft te worden. Wanneer u de CDM-TC bij Budgetlight bestelt weet u zeker dat u niet teveel betaalt dankzij onze laagste prijs garantie!

Dankzij het UV block worden objecten die belicht worden beschermd tegen verkleuring. Daarnaast zorgt de lamp er ook voor dat er sprake is van slechts een beperkte stralingswarmte.

Toepassingen Philips MASTERColour CDM-TC
De Philips MASTERColour CDM-TC wordt regelmatig toegepast in de etalageverlichting voor sprankelende lichteffecten, maar is ook prima te gebruiken ter algemene of decoratieve verlichting.