Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Beschrijving Philips Klassiek LED Lamp Giant Vintage Goud | Dimbaar

Philips is natuurlijk algemeen bekend als een van de grootste ontwikkelaars van verlichting op de wereld. Dit begon allemaal met de introductie van de gloeilamp. Door de jaren heen zijn er veel energie-efficiëntere opvolgers opgekomen, maar veel mensen houden nog van het oude vertrouwde design van de gloeilamp. Daarom heeft Philips besloten een lamp te maken die deze twee concepten met elkaar verbindt. De Philips Classic LED Giant heeft alle voordelen van moderne LED verlichting met het design van een conventionele gloeilamp! De Philips Classic Giant Vintage E27 LED lampen in deze groep zijn dimbaar. Dit geeft je grote controle over de lichtintensiteit in jouw ruimte.

 

LED voordelen
Door het gebruik van LED technologie kan de Classic LED Giant van Philips genieten van veel efficiënte voordelen. Zo kunnen de E27 LED lampen in deze groep tot wel 84% besparen vergeleken met conventionele gloeilampen. Daarnaast gaan ze met een levensduur van 15.000 branduren lang mee. Ook zijn de LED lampen milieuvriendelijk omdat zij geen gebruik maken van giftige gassen.

 

Giant retro design
Deze LED lampen met E27 fitting zijn door hun retro design echte eyecatchers. Het unieke aan deze Vintage Giant LED lampen is dat ze, zoals de naam suggereert, zeer groot zijn. Dit maakt deze lampen perfect als decoratieve verlichting. De Classic Giant Vintage LED lampen in deze groep komen met een gouden afwerking en zijn verkrijgbaar in een peer vorm, globe vorm en als buislamp. Verder kunnen deze lampen door hun E27 fitting eenvoudig geplaatst worden in de meeste bestaande E27 armaturen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar