Vorige

Philips Classic LEDcandle E14 | Dimbaar

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Wattage

Beschrijving Philips Classic LEDcandle E14 | Dimbaar

Philips is natuurlijk algemeen bekend als een van de grootste ontwikkelaars van verlichting op de wereld. Dit begon allemaal met de introductie van de gloeilamp. Door de jaren heen zijn er veel energie-efficiëntere opvolgers opgekomen, maar veel mensen houden nog van het oude vertrouwde design van de gloeilamp. Daarom heeft Philips besloten een lamp te maken die deze twee concepten met elkaar verbindt. De Philips Classic LEDcandle heeft alle voordelen van moderne LED verlichting met het design van een conventionele gloeilamp! De Philips Classic LEDcandle E14 LED lampen in deze groep zijn dimbaar. Dit geeft je grote controle over de lichtintensiteit in jouw ruimte.

 

LED voordelen
Door het gebruik van LED technologie kan de Classic LEDcandle van Philips genieten van veel efficiënte voordelen. Zo kunnen de E14 LED lampen in deze groep tot wel 91% besparen vergeleken met conventionele gloeilampen. Daarnaast gaan ze met een levensduur van 15.000 branduren lang mee. Ook zijn de LED lampen milieuvriendelijk omdat zij geen gebruik maken van giftige gassen.

 

Retro design
Deze LED lampen met E14 fitting zijn door hun retro design echte eyecatchers. De Classic LED bulbs in deze groep zijn kaarsvormig (B35/BA35). Deze komen in een heldere (transparante) afwerking. Verder kunnen deze lampen door hun E14 fitting eenvoudig geplaatst worden in de meeste bestaande E14 armaturen.

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen