Vorige

Philips CoreLine BWC120

Beschrijving Philips CoreLine BWC120

De Philips CoreLine BWC120 LED wandlamp combineert efficiënte LED technologie met de expertise van Philips. Deze Philips Coreline LED wandlamp is een opbouwarmatuur die gebruikt kan worden als algemene verlichting voor een variatie aan ruimtes zoals gangen en traphallen.. Door het gebruik van LED technologie, kan de Philips Coreline BWC120 een hoge lichtopbrengst realiseren met een veel lager verbruik van energie. Daarnaast zal je door de gemiddelde levensduur van 60.000 branduren lang kunnen genieten van de CoreLine LED wandlamp.

 

Sensors
De Philips CoreLine BWC120 wandlampen in deze groep zijn berust met een schemerschakelaar. Wanneer zij schemer detecteren, gaan zij automatisch aan. Hierdoor gaan de LED armaturen nog zuiniger om met energie.

 

Garantie
Bij Budgetlight bieden we voor de Philips CoreLine BWC120 LED wandlamp een garantie van 3 jaar. Ben je geïnteresseerd in een offerte voor meerdere hoeveelheden van het LED wandarmatuur of heb je verder advies nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we helpen je graag verder!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen