• Budgetprijzen gegarandeerd
 • Gratis verzending vanaf €75,- (ex. btw)
 • Tot 5 jaar garantie
 • Op rekening betalen
 • Vandaag besteld
  morgen
  in huis

Philips CoreLine LED Downlight DN135B 4000K 2000lm LED20S PSU II WH

Please wait, adding to cart...

Specificaties Philips CoreLine LED Downlight DN135B 4000K 2000lm LED20S PSU II WH

Beschrijving Philips CoreLine LED Downlight DN135B 4000K 2000lm LED20S PSU II WH

Gedurende de afgelopen eeuw heeft Philips zich ontwikkeld als een van de grootste lamp producenten ter wereld. In deze tijd hebben ze veel ontwikkelingen op het gebied van verlichting meegemaakt en omarmd. Nieuwe technologieën zoals LED zijn tegenwoordig ook geïntegreerd in hun verlichting en Philips LED verlichting zoals LED Downlights is dan ook van hoogwaardige kwaliteit.

Met Philips LED downlights ben je verzekerd van hoge kwaliteit. De Philips CoreLine LED Downlight DN135B 4000K 2000lm LED20S PSU II WH is de perfecte efficiënte vervanger voor conventionele Inbouw armaturen. Deze Philips LED downlight kan zonder moeite geïnstalleerd worden in standaard systeem-, stucco- en gipsplafonds. Door de stijlvolle afwerking zal het daarnaast naadloos integreren met je plafond.

LED integratie in de Philips LED Downlight
De Philips LED downlight is geïntegreerd met LED technologie, wat enkele voordelen met zich meebrengt. Zo verbruik je veel minder energie met de Philips LED downlights dan met conventionele downlights. Waar conventionele verlichting 2x26W verbruiken, hoeft deze Philips LED downlight maar 28W te gebruiken. Een groot verschil dus! Daarnaast heeft deze LED downlight van Philips een lange levensduur van 30000 uur en draagt het, doordat het zo’n zuinige lichtbron is, een energielabel van A.

Belangrijk om te weten:
De Philips LED Downlight heeft een diameter van 215mm, een zaagmaat van 200mm en een inbouwdiepte van 26mm. Hieronder staat nog andere handige info over de Philips LED Downlight:

 • Welke kleur is de Philips LED downlight? Wit.
 • Bevat deze LED downlight een lamp? Ja.
 • Deze LED downlight heeft een lichtkleur van 4000K - Koel Wit.
 • Budgetlight biedt een garantie van 5 jaar.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Phone 0543-534822

Wij antwoorden z.s.m.