Vorige

Philips CoreLine LED Downlight DN135C

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Wattage

Beschrijving Philips CoreLine LED Downlight DN135C

Lichtbronnen van Philips zijn de optimale combinatie tussen efficiëntie en modern design. De Philips CoreLine DN135C LED downlights zijn geen uitzondering. Deze LED downlight is een energiezuinige vervanger van conventionele inbouwarmaturen van 2x18W en 2x26W. Omdat de Philips LED Downlights veel minder verbruiken (13W of 28W), kun je met de lichtbronnen in deze groep tot wel 64% energie besparen! Daarnaast zul je er lang plezier van hebben vanwege de zeer lange levensduur van 50.000 uur. De Philips DN135C downlight kan gebruikt worden in kantooromgevingen, scholen en zelfs traphallen. Doordat de Philips downlight in een hoek van 135 graden licht schijnt, ben je verzekerd van een wijde lichtverspreiding.

 

Design
De Philips CoreLine LED Downlight is verkrijgbaar in een witte uitvoering en heeft een elegante afwerking. Zo lopen stijl en efficiëntie hand in hand bij de DN135C Philips Downlight! Verder is de Philips Coreline LED Downlight DN135C verkrijgbaar in een warm witte (3000K) en een koel witte (4000K) kleurtemperatuur.

 

Bij Budgetlight bieden we een garantie van 5 jaar op deze LED Downlight. Ben je geïnteresseerd geworden in de Philips CoreLine LED Downlight DN135C en wil je een offerte met meerdere hoeveelheden? Neem contact op met ons; wij kunnen je verder helpen!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen